Volg onze adventskalender op Instagram

door | 23/11/2022

It’s the most wonderful time of the year. Met I Like Media zetten we graag in op de trend om met een adventskalender aan de slag te gaan, daarom krijg jij van ons elke dag een cadeautje vanaf 1 december.

Hoe het werkt? Een adventskalender is een kalender die op 1 december begint en aftelt naar kerstavond op 24 december. Elke dag kan je een deurtje openen met daarachter een verrassing.

1 december

Hebben al die likes, kliks en shares van het afgelopen jaar op je website, nieuwsbrief en sociale media nu eigenlijk wel het gewenste effect? Download snel ons gratis sjabloon voor impactmeting, krijg inzicht in je statistieken én start 2023 goed!

2 december

Vandaag krijg je van ons een podcastaflevering! Benieuwd of een podcast zinvol is voor jouw onderneming? Vandaag krijg je van ons het antwoord in een podcastaflevering! Beluister hier snel de aflevering ‘Is een podcast zinvol voor mijn ondernming?’ via Spotify. Of via je favoriete podcast-app natuurlijk. Gewoon zoeken op ‘Na de biep’

adventskalender 3

3 december 

De resultaten van de Digimeter gemist dit jaar? Geen probleem. Eerder dit jaar gaven wij een online sessie waarin onze communicatietrainers Brecht en Kristof hun conclusies en aanbevelingen presenteerden. En jij kan dit gratis webinar herbekijken. Scoor snel jouw cadeautje!

4 december

Een shotje inspiratie nodig om je contentplanning te vullen in 2023? Abonneer je op onze WhatsApp-verzendlijst en krijg elke week een inspirerend voorbeeld van ons. Hoe je dat doet? Voeg I Like Media toe aan je contactpersonen op je smartphone met het nummer 0483 18 99 59. Stuur een berichtje met je naam, organisatie en ‘ik abonneer me’. Wij voegen jouw nummer toe aan onze verzendlijst. Je krijgt voortaan elke week inspirerende socialmedia-posts doorgestuurd van ons.

5 december

Vandaag krijg jij hacks van ons cadeau!
Instagram Reels is helemaal hot! De kans om viraal te gaan op Instagram is weer (!) groot en dat hebben we allemaal te danken aan deze nieuwe functie op Instagram. Maar hoe maak je nu gemakkelijk(er) Reels? Dankzij deze hacks van onze Instagram-experte Lobke lukt het ook jou om snel leuke Reels te maken.

6 december

Hoera! De Sint is in het land. En hij heeft cadeautjes mee. 5 gratis webinars om precies te zijn! En jij kunt die winnen!
Hoe? Dat ontdek je allemaal in deze blogpost van de Sint.

7 december 

Kerstmis, Pasen en Moederdag kent iedereen, maar wist je dat er ook een wereldknuffeldag, kiss-a-ginger-dag en zelfs een internationale dag van het naakt tuinieren bestaat? Met het team van I Like Media doorsnuisteren we al jaren alle evenementenkalenders die we kunnen vinden. en dat leidt tot deze kolossale spreadsheet, met daarin per maand alle belangrijke data op een rijtje. Ideaal om al top inhaak-posts te gaan bedenken voor je contentplan in 2023! 

8 december

Bewerkte foto’s zien er professioneler en mooier uit, dat weten we allemaal. Maar welke apps gebruik je nu best om als organisatie je foto’s op te fleuren? Vandaag krijg je van ons deze tooltester cadeau én wel om de app Snapseed van Google te leren gebruiken. Met deze gratis app krijg je zowel de basisbewerkingstools als de meer geavanceerde tools.

9 december

Start 2023 goed en geef jezelf een opleiding cadeau! Van ons krijg je vandaag 25% korting op een opleiding naar keuze. Gebruik de code ‘advent’ , deze kan je invullen bij het uitchecken. Benieuwd welke opleiding jij kiest?

10 december

Ons cadeautje vandaag? Een blogpost vol met Instagram Reels, want die zijn helemaal hot tijdens deze koude dagen! De kans om viraal te gaan op Instagram is weer (!) groot en dat hebben we allemaal te danken aan deze nieuwe functie op Instagram. Maar hoe maak je nu gemakkelijk(er) Reels? Dankzij deze Reels hacks van onze Instagram-experte Lobke lukt het ook jou om snel leuke Reels te maken.

11 december

Heb jij wel eens voor dat als je een link deelt op Facebook dat die er niet altijd uit ziet zoals jij wil? Dan hebben wij een fantastisch cadeautje voor jou vandaag, want  Facebook heeft een handige tool om te checken wat er eventueel fout loopt.Brecht legt uit hoe die tool werkt en waar je moet op letten.

12 december 

Vandaag is jouw cadeautje ons Instagram-café!
Instagram experte Lobke beantwoordt vanmiddag tussen 12u en 13u jouw vraag over Instagram! Of het nu gaat over posts, stories, Reels, hashtags, stickers of sjablonen, Lobke geeft jou het antwoord. Klik tussen 12u en 13u op deze link en kom zo meteen terecht in ons café, pak tijdens jouw middagpauze een warm theetje of koffietje erbij en stel jouw vraag.

13 december

Vandaag is jouw cadeautje een korte video boordevol tips over webschrijven
Wil je een goede webtekst leren schrijven? Onze trainer Lobke geeft je in deze korte video enkele tips om een prikkelende titel te schrijven.

14 december

Ons cadeautje vandaag? Een snippet van ons boek ‘Scoren met creatieve content’ én een kortingscode om het boek zonder verzendingskosten te bestellen. Surf snel naar deze pagina en bestel ons boek met de code ‘advent’. 

15 december 

Ons cadeautje vandaag? Onze podcast ‘Na De Biep’ over advertenties. Want…Facebook is zonder twijfel het grootste advertentieplatform van alle sociale media en in deze podcast legt onze Brecht uit waarom. Alstublieft! Je vindt deze podcast op onze website of via jouw favoriete podcastapp.

16 december

Ons cadeautje vandaag? Een blogpost vol waardevolle lessen van communicatietrainer Kristof die naar dé conferentie over de toekomst van het internet The Next Web (TNW) trok in juni. 2500 deelnemers en meer dan 100 sprekers van overal ter wereld zakten af naar Amsterdam om elkaar 2 dagen lang te inspireren over marketing, communicatie en technologie. Wat heeft hij daar geleerd? Dat lees je vandaag hier in deze blogpost.

17 december 

Ons cadeautje vandaag? Misschien heb je er al van gehoord: ‘BeReal’. ‘Wees echt’. Deze app dwingt je om helemaal echt en zonder poespas de realiteit van het dagelijkse leven te tonen. Maar BeReal kan ook een interessante marketingtool zijn. Dat bewijzen steeds meer bedrijven en organisaties. En dat kan je vandaag allemaal lezen in deze blogpost.

18 december

Wil je graag weten hoe je je huisstijl makkelijk in je Canva-ontwerpen doortrekt? Ons cadeautje vandaag is een video waarin trainer Veerle jou uitlegt hoe je dat doet. Ga snel kijken deze video en leer weer iets bij vandaag.

19 december

Vandaag is jouw cadeautje ons LinkedIn-café!
LinkedIn-experte Veerle beantwoordt vanmiddag tussen 12u en 13u jouw vraag over LinkedIn natuurlijk! Of het nu gaat over content maken, hashtags, adverteren, nieuwe toepassingen of rekruteren, Veerle geeft jou het antwoord. Klik tussen 12u en 13u op deze link en kom zo meteen terecht in ons café, pak tijdens jouw middagpauze een warm theetje of koffietje erbij en stel jouw vraag.

20 december

Altijd al willen weten hoe je LinkedIn foto overkomt op anderen? Vandaag is jouw cadeautje onze tooltester Photofeeler. Een superhandige én gratis tool om je profielfoto’s te testen via een anoniem publiek. Onze LinkedIn-experte Veerle testte deze tool voor jou en ging haar oude en nieuwe profielfoto voorleggen aan een testpanel via deze tool. En jij kan dit ook eens proberen uiteraard!

21 december

Vandaag is jouw cadeautje ons Nieuwsbrieven-café!
Onze nieuwsbrief-expert Kristof beantwoordt deze namiddag tussen 15u en 16u jouw vraag over nieuwsbrieven! Ondanks al het socialemedia-geweld, is een goedgemaakte digitale nieuwsbrief nog altijd een prima manier om met je achterban te communiceren. En of het nu gaat over Flexmail, Mailchimp, GDPR, content voor je nieuwsbrief…Kristof geeft jou het antwoord. Heb je een vraag over jouw eigen nieuwsbrief? Leg hem voor aan Kristof en hij geeft graag feedback. Klik tussen 15u en 16u op deze link en kom zo meteen terecht in ons café, pak tijdens jouw pauze een warm theetje of koffietje erbij en stel jouw vraag.

22 december

Vandaag is jouw cadeautje een blogpost vol boekentips voor  communicatiemedewerkers! Er bestaan honderden boeken over marketing en communicatie, maar welke zijn nu echt de moeite? Onze trainers doken in hun boekenkast en delen hieronder hun absolute must read! Misschien nog een  last-minute cadeautip voor onder de kerstboom?

23 december

Vandaag is jouw cadeautje een video. Wil je betere foto’s leren maken voor je socials? Onze trainer Kristof geeft je deze toptip om goede foto’s met je smartphone te leren maken. Ga jij in 2023 jouw fotoskills naar een hoger level tillen?

24 december

Vandaag is ons cadeautje ons sjabloon van strategie tot contentkalender! Communicatie = planning. En om in 2023 tot een degelijke en doeltreffende contentplanning te komen, volg je best ook je eigen strategie. Maar hoe begin je daar nu aan? We zetten je op weg met ons sjabloon voor je socialemedia-strategie en contentkalender!

Mis geen enkel cadeautje!

  • Volg onze Instagrampagina via @ilikemediateam
  • Vergeet je notificaties niet aan te zetten om geen enkel bericht te missen. Dat doe je door op het belletje te klikken naast onze profielnaam.
  • Krijg elke dag een melding als er een nieuw cadeautje is dat we uitdelen.

Veel plezier met onze adventskalender op Instagram in december! 

Bestel ons boek!

140 pagina's vol inspirerende voorbeelden, concrete formats en tips om YouTube, TikTok en Reels te veroveren!

Opleiding volgen?

Verbeter je digitale skills op het vlak van Canva, Flexmail, TikTok, Instagram, LinkedIn, online video, ...

De Toptopical-kalender voor 2023!

Spreadsheet met inhaakdata

Meer dan 1000 'speciale dagen' opgelijst om op in te haken op je sociale media!

Luister naar onze podcast

Luister naar onze podcast over digitale communicatie 'Na de biep'

Lees zeker ook eens