It’s the most wonderful time of the year. Met I Like Media zetten we graag in op de trend om met een adventskalender aan de slag te gaan, daarom krijg jij van ons elke dag een cadeautje vanaf 1 december.

Hoe het werkt? Een adventskalender is een kalender die op 1 december begint en aftelt naar kerstavond op 24 december. Elke dag kan je een deurtje openen met daarachter een verrassing.

Adventskalender

Ontdek hieronder elke dag een nieuw cadeautje:

1 december

Hebben al die likes, kliks en shares van het afgelopen jaar op je website, nieuwsbrief en sociale media nu eigenlijk wel het gewenste effect? Download snel ons gratis sjabloon voor impactmeting, krijg inzicht in je statistieken én start 2023 goed!

2 december

Vandaag krijg je van ons een podcastaflevering! Benieuwd of een podcast zinvol is voor jouw onderneming? Vandaag krijg je van ons het antwoord in een podcastaflevering! Beluister hier snel de aflevering ‘Is een podcast zinvol voor mijn ondernming?’ via Spotify. Of via je favoriete podcast-app natuurlijk. Gewoon zoeken op ‘Na de biep’

Mis geen enkel cadeautje!

  • Volg onze Instagrampagina via @ilikemediateam
  • Vergeet je notificaties niet aan te zetten om geen enkel bericht te missen. Dat doe je door op het belletje te klikken naast onze profielnaam.
  • Krijg elke dag een melding als er een nieuw cadeautje is dat we uitdelen.

Veel plezier met onze adventskalender op Instagram in december!