Een podcast over… podcasts? Wees gerust: meer meta dan dat wordt het niet vandaag 😉 Welkom bij de tweede aflevering van ‘Na de biep’, onze tweewekelijkse podcast.

Spreek je boodschap in… na de biep!

Het concept van de podcast van I Like Media is doodeenvoudig. In onze podcast beantwoorden onze communicatietrainers om de 2 weken een vraag over digitale communicatie die op onze voicemail ingesproken werd.

Beluister onze tweede aflevering!

In de tweede aflevering van ‘Na de biep’ krijgen we een vraag van Michiel Verledens. Hij doet de marketing voor Biolectric, een bedrijf dat biogasinstallaties maakt.

Michiel wil graag weten of het zinvol is om een eigen podcast te starten? De perfecte vraag voor Jade Yorks. Zij is bij I Like Media immers onze vaste trainer voor al onze podcastworkshops.

Benieuwd naar het antwoord van Jade? Of wat in godsnaam een ‘retentiegraad’ is? Druk dan nu op ‘play’ en beluister de tweede aflevering van onze podcast ‘Na de biep’ hieronder via Spotify. Of via je favoriete podcast-app natuurlijk. Gewoon zoeken op ‘Na de biep’.

Heb je zelf ook een vraag voor ons?

Bel naar 0483 18 99 59 en spreek je vraag in op onze voicemail. En dan beantwoorden we jouw vraag misschien wel in een volgende podcast.

Liever via mail? Ook dat kan! stuur ons een mailtje op eb.aidemekili@tsacdop.