Inschrijven

De enige manier om je in te schrijven voor de workshops van I Like Media is door op www.ilikemedia.be in de webshop de opleiding(en) naar keuze aan te vinken. Inschrijvingen via e-mail, telefoon, Facebook of eender welk ander kanaal zijn niet geldig.

Voor elke opleiding bepalen we op voorhand wat de ideale grootte van de groep is om optimaal te kunnen bijleren. Bij praktische workshops is dat meestal 8-12 personen, voor webinars kan dat meer dan 100 deelnemers zijn.  Eens een opleiding volzet is, kun je je inschrijven voor de interesselijst door te e-mailen naar eb.aidemekili@esseretni.

Wanneer een deelnemer annuleert, bieden we de vrijgekomen plaats aan aan wie eerst staat op de interesselijst.

Bestelbons

Werkt jouw organisatie met bestelbons? Laat dat dan zeker weten in het opmerkingenveld bij je inschrijving. Op die manier weten we dat we moeten wachten om een factuur op te maken tot we de juiste bestelbongegevens gekregen hebben. Intussen ben je voor alle duidelijkheid wel gewoon ingeschreven.

Bevestiging van je inschrijving

Als je inschrijft, krijg je meteen een automatische bevestiging in je mailbox. Daarna heb je 7 dagen bedenktijd om je inschrijving eventueel nog kosteloos te annuleren.

Betalen

We streven ernaar om je binnen de 7 dagen na de bevestiging van je inschrijving een factuur toe te sturen via e-mail. We vragen om het vereiste bedrag binnen de 28 dagen na facturatiedatum te storten op BE84.8908.7426.3859 met vermelding van de gestructureerde mededeling die op je factuur vermeld staat.

Wanneer je je factuur niet tijdig betaalt, krijg je van ons een rappel voor de factuur in kwestie. Facturen betaal je sowieso altijd voor de start van de opleiding in open aanbod.

Prijzen

De prijs per opleiding verschilt. Standaard betaal je 140 euro voor een halve dag fysieke opleiding en 295 euro voor een volledige dag. Bij een webinar betaal je 110 euro per halve dag of 75 euro als het om een inspiratiesessie gaat. Als er bij een opleiding ook persoonlijke coaching inbegrepen is, komt er 60 euro per half uur bij. In de prijs zit ook het (digitale) lesmateriaal, koffie/thee/water en eten vooraf en tijdens de opleiding. Ook wie ervoor kiest om niet mee te eten, betaalt hetzelfde bedrag.

Korting

Doorheen het jaar doet I Like Media geregeld kortingsacties. Vroegboekprijzen of kortingsacties op 1 september, Black Friday … Abonneer je zeker op onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn. 

Als ondernemer kun je tot 30% korting krijgen door gebruik te maken van de KMO-portefeuille. Lees hier hoe dat werkt.

 

Annuleren

Kun je er helaas niet bij zijn? Laat ons dan altijd vooraf weten dat je je inschrijving wenst te annuleren.

  • Tot 28 kalenderdagen voorafgaand aan de opleiding kan dat kosteloos.
  • Annuleer je later dan 28 kalenderdagen op voorhand? Dan betaal je 50% van het inschrijvingsbedrag.
  • Annuleer je later dan 14 kalenderdagen op voorhand? Dan betaal je altijd het volledige bedrag voor je inschrijving.

We bieden wel aan iedereen aan om je inschrijving eenmalig te verplaatsen naar een andere datum of zelfs een andere opleiding te kiezen ter vervanging van je inschrijving, ongeacht het moment waarop je dat laat weten. Als je een duurdere opleiding kiest, dan krijg je een factuur voor het verschil van het bedrag.  

Je kunt ook altijd kosteloos je plaats doorgeven aan een collega, die dan in jouw plaats komt.

Afwezigheid

Heb je niet op voorhand verwittigd en kom je niet opdagen op de opleiding in kwestie, dan betaal je altijd het volledige bedrag op de factuur.

Lesmateriaal

Tijdens onze opleidingen voorzien wij geen papieren hand-outs. Je krijgt achteraf een link naar het gebruikte lesmateriaal (slides, documenten, sjablonen,…) Bij een webinar is de opname van de opleiding minstens tot een maand na datum nog te herbekijken via Vimeo. 

Jouw gegevens (GDPR)

Alle gegevens die je invult bij je inschrijving gebruiken we in de eerste plaats om facturen te kunnen opmaken. We bewaren deze gegevens veilig in ons CRM-systeem en verkopen die niet aan andere bedrijven. We maken hiervoor gebruik van de software van Teamleader.

I Like Media zal je in e-mailadres ook gebruiken om je proactief op de hoogte te houden wanneer de inschrijvingen voor nieuwe opleidingen gestart zijn. We abonneren je voor alle duidelijkheid niet structureel op onze tweewekelijkse nieuwsbrief.  Je hebt ook op elk moment het recht om te vragen om deze mailings niet meer te ontvangen.

We houden je gegevens maximum 10 jaar bij.