Inschrijven

De enige manier om je in te schrijven voor de workshops van I Like Media is door op www.ilikemedia.be in de webshop de opleiding(en) naar keuze aan te vinken. Inschrijvingen via mail, telefoon, Facebook of eender welk ander kanaal zijn niet geldig.

We streven er bij onze opleidinge naar om met kleine groepen actief aan de slag te gaan. Daarom zetten we de limiet van onze opleidingen op maximum 12 deelnemers. Eens een opleiding volzet is, kun je je inschrijven voor de interesselijst door te mailen naar interesse@ilikemedia.be.

Wanneer een deelnemer annuleert, bieden we de vrijgekomen plaats aan aan wie eerst staat op de interesselijst.

Bestelbons

Werkt jouw organisatie met bestelbons? Laat dat dan zeker weten in het opmerkingenveld bij je inschrijving. Op die manier weten we dat we moeten wachten om een factuur op te maken tot we de juiste bestelbongegevens gekregen hebben. Intussen ben je voor alle duidelijkheid wel gewoon ingeschreven.

Bevestiging van je inschrijving

I like Media bevestigt je inschrijving binnen de 48u. Daarna heb je 7 dagen bedenktijd om je inschrijving eventueel nog kosteloos te annuleren.

Betalen

Ten laatste 7 dagen na de bevestiging van je inschrijving krijg je een factuur toegestuurd via e-mail. We vragen om het vereiste bedrag binnen de twee weken na facturatiedatum te storten op BE84.8908.7426.3859 met vermelding van het factuurnummer.

Wanneer het bedrag niet tijdig betaald wordt, krijg je van ons een rappel voor de factuur in kwestie. Facturen moeten sowieso altijd voor de start van de opleiding betaald worden.

Prijzen

Tenzij anders vermeld, kosten opleidingen van een halve dag 125 euro (excl BTW). Dagopleidingen kosten 260 euro (excl BTW) per dag. In de prijs zit ook het (digitale) lesmateriaal, koffie/thee/water en eten vooraf en tijdens de opleiding. Ook wie ervoor kiest om niet mee te eten, betaalt hetzelfde bedrag.

Bij een webinar betaal je 100 euro per halve dag. Als er bij een opleiding ook persoonlijke coaching inbegrepen is, komt er 50 euro per half uur bij. Op die manier kan de prijs per opleiding dus verschillen op basis van hoe ze inhoudelijk is opgebouwd. 

Annuleren

Kun je er helaas niet bij zijn? Laat ons dan altijd vooraf weten dat je je inschrijving wenst te annuleren.

  • Tot 28 kalenderdagen voorafgaand aan de opleiding kan dat kosteloos.
  • Annuleer je later dan 28 kalenderdagen op voorhand? Dan betaal je 50% van het inschrijvingsbedrag.
  • Annuleer je later dan 14 kalenderdagen op voorhand? Dan betaal je altijd het volledige bedrag voor je inschrijving.

Als je er zelf niet bij kunt zijn, kun je wel te allen tijde je plaats doorgeven aan een collega, die dan in jouw plaats komt.

Ziekte

Ben je ziek en kun je er daardoor niet bij zijn? Dan kun je je inschrijving kosteloos annuleren of verzetten naar een andere datum op vertoon van een ziektebriefje, dat je ons bezorgt (ingescand) ten laatste 2 dagen na de opleiding .

Afwezigheid

Heb je niet op voorhand verwittigd en kom je niet opdagen op de opleiding in kwestie, dan betaal je altijd het volledige bedrag op de factuur.

Lesmateriaal

Tijdens onze opleidingen voorzien wij geen papieren handouts. Je krijgt achteraf een link naar het gebruikte lesmateriaal (slides, documenten, sjablonen,…) Bij een webinar is de opname van de opleiding tot een maand na datum nog te herbekijken via Zoom. 

Jouw gegevens (GDPR)

Alle gegevens die je invult bij je inschrijving gebruiken we in de eerste plaats om facturen te kunnen opmaken. We bewaren deze gegevens veilig in ons CRM-systeem en verkopen die niet aan andere bedrijven. We maken hiervoor gebruik van de software van Teamleader.

I Like Media zal je in e-mailadres zelf ook gebruiken om je proactief op de hoogte te houden wanneer de inschrijvingen voor nieuwe opleidingen gestart zijn. We abonneren je voor alle duidelijkheid niet structureel op onze tweewekelijkse nieuwsbrief.  Je hebt ook op elk moment het recht om te vragen om deze mailings niet meer te ontvangen.

We houden je gegevens maximum 10 jaar bij.