Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille.

Boost je communicatie met AI

Je favoriete nieuwe collega’s: ga aan de slag met artificiële intelligentie

Inhoud

ChatGPT kreeg als eerste AI-toepassing voor het brede publiek heel wat aandacht. Maar deze tool is slechts het topje van de ijsberg. Er is een golf van nieuwe toepassingen met artificiële intelligentie op komst. Wat kunnen zulke online tools betekenen voor jouw communicatiewerk? Spoiler alert: énorm veel.

In deze praktische workshop ontdek je alle mogelijkheden van artificiële intelligentie. Wat is er zoal op de markt? Wanneer, waarom en hoe zet je AI in? Wat zijn de pro’s en contra’s? En wat nog te verwachten als we een blik op de toekomst werpen?

Je krijgt een overzicht én we gaan samen experimenteren. Hoe haal je vandaag al het onderste uit de kan van AI? Hoe zorg je dat een computer begrijpt wat je bedoelt?

Na deze opleiding

  • Heb je nieuwe AI-tools getest en weet je dat er meer is dan ChatGPT
  • Snap je hoe je goede opdrachten of prompts schrijft om de beste resultaten te krijgen
  • Ken je de pro’s en contra’s van werken met een AI-assistent

En natuurlijk: kan je voortaan iedere dag al rond de middag je laptop toeklappen, want artificiële intelligentie doet de rest van je werk. Toch? 😉

Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille.

Schrijf je in

Deze opleiding is momenteel niet gepland.

Deze opleiding in jouw organisatie?

Heeft jouw organisatie behoefte aan een serieuze boost op het vlak van communicatie? Wil je deze opleiding graag organiseren voor jouw collega’s op de werkvloer van jouw organisatie? Stuur ons dan een e-mail op eb.aidemekili@ofni.