Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille.

Scoren met Instagram Reels

Profileer je organisatie met korte filmpjes op Instagram

Inhoud

Je hoort overal dat reels helpen om je Instagram-account te doen groeien, maar hoe begin je daar in godsnaam aan? Je ziet iedereen creatief aan de slag gaan met reels maar je hebt er zelf (nog) niet veel kaas van gegeten? Dan is deze opleiding echt iets voor jou! 

We zetten  je graag op weg en leren je in deze praktische opleiding hoe je reels  professioneel inzet. Je verneemt hoe je een idee omzet in een scenario en hoe je een afgewerkte Reel maakt. 

Je  krijgt tips over het formaat, de lengte en de opbouw van je reels-filmpje en leert ook hoe je je reels bewerkt als een pro. Oh, en wees gerust: daarvoor hoef je niet noodzakelijk je dansschoenen aan te trekken. 

Je gaat naar huis met een duidelijk plan en kan zelfs scenario’s bedenken voor je reels. Bovendien krijg je massa’s  inspirerende voorbeelden van andere organisaties en bedrijven  te zien. 

Na deze opleiding

  • Weet je wat reels zijn
  • Kan je reels strategisch inzetten in je communicatie en  weet je welke doelgroepen je ermee kan bereiken
  • Kan je je ideeën omzetten naar uitgewerkte filmpjes
    Weet je hoe je reels bewerkt en monteert
  • Heb je massa’s inspiratie voor je eigen reels en ben je helemaal mee met de laatste trends

Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille.

Schrijf je in

Deze opleiding is momenteel niet gepland.

Deze opleiding in jouw organisatie?

Heeft jouw organisatie behoefte aan een serieuze boost op het vlak van communicatie? Wil je deze opleiding graag organiseren voor jouw collega’s op de werkvloer van jouw organisatie? Stuur ons dan een e-mail op eb.aidemekili@ofni.

Gerelateerde opleidingen