Podcasts zijn hot! De recentste Digimeter (april 2021) wees uit dat 31% van de 25-34-jarigen elke maand naar podcasts luistert. Meer en meer organisaties springen ook op de kar. Sinds 2020 geven we hier trouwens ook opleidingen over.

En dan moeten we natuurlijk zelf het goede voorbeeld zouden geven.

Spreek je boodschap in… na de biep!

Het concept van de podcast van I Like Media is doodeenvoudig. In onze podcast beantwoorden onze communicatietrainers om de 2 weken een vraag over digitale communicatie die op onze voicemail ingesproken werd.

Beluister onze eerste aflevering!

In de eerste aflevering van ‘Na de biep’ krijgen we een vraag van Frank Schamp, IT-medewerker bij Zorgband Leie & Schelde.

Frank wil graag weten welke smartphone hij best aanschaft om goede foto’s mee te maken voor zijn sociale media. En wie anders dan onze communicatietrainer én gepassioneerd phonetograaf Kristof D’hanens kan daar de nodige antwoorden op geven?

Klaar voor een reis langsheen sensors, breedhoeklenzen en megapixels? Druk dan nu op ‘play’ en beluister onze eerste podcast hieronder via Spotify. Of via je favoriete podcast-app natuurlijk. Gewoon zoeken op ‘Na de biep’.

Heb je zelf ook een vraag voor ons?

Bel naar 0483 18 99 59 en spreek je vraag in op onze voicemail. En dan beantwoorden we jouw vraag misschien wel in een volgende podcast.

Liever via mail? Ook dat kan! stuur ons een mailtje op eb.aidemekili@tsacdop.