Hoe communiceer je met een ouder doelpubliek? Zijn 65-plussers al helemaal digitaal mee? Of moet je het net analoog aanpakken? En op welke kanalen zet je dan best in? Daarover gaan we het in deze deze aflevering van onze podcast hebben.

Live vanop Binnenkoppers

Voor ons tweede seizoen van ‘Na de biep’ laten we geen mensen vragen inspreken op onze voicemail, maar trokken Jade en Lobke naar Vooruit om vragen te sprokkelen bij de deelnemers van Binnenkoppers, dé inspiratiedag voor social profit. In elke aflevering strikken we een van de sprekers om antwoorden te geven.

Op de inspiratiedag Binnenkoppers bracht Patrick De Sutter (zaakvoerder bij digiraf) een boeiende talk over digitaal verbinden met vrijwilligers. Digiraf helpt verenigingen om digitaal sterker te staan.

Celine is communicatieverantwoordelijke bij Vief vzw, een sociaal-culturele vereniging van en voor 60-plussers en gepensioneerden. Zij wou graag weten hoe je best communiceert met een ouder publiek. En daar had Patrick uiteraard een gevatte repliek op.