Afgelopen zomer zagen we haar al opduiken als deelnemer tijdens onze Summer School en vandaag mogen we ze verwelkomen als vaste trainer in ons collectief I Like Media. Of zoals we het in Zoom-terminologie anno 2020 zeggen: van participant tot host. 😉

De nieuwste telg in ons rijtje trainers voelt zich als een vis in het water tussen sociale media voor startende ondernemers. Om haar samen met jou een beetje beter te leren kennen, stelt iedere freelancer een vraag aan Veerle. Leen trekt als eerste haar curieuzeneuzemosterdpot open.

Leen: Wat weet bijna niemand over jou?

Veerle: “Ik ben gek op woordspelletjes zoals Scrabble. En als kind was ik verslaafd aan Tetris. Toch ben ik niet door de voorronde van Blokken geraakt.”

Evelien: Wat is je favoriete dessertje?

Veerle: “Een reep zwarte chocolade. Stiekem uit de koelkast gesmokkeld.”

Kristof: Welke app kan je niet missen?

Veerle: “Da’s heel moeilijk kiezen! Waze en Payconiq gebruik ik dagelijks, maar ik tel ook mijn stappen met Samsung Health.”

Pieter: Wat vind je van TikTok?

Veerle: “Vraag me dat volgende maand nog eens (lacht). Pas recent de app geïnstalleerd, na een webinar van… I Like Media!”

Wolfram: Welke vraag zou jij aan mij stellen?

Veerle: “Ken je de oorsprong van je naam? En heeft je karakter meer eigenschappen van een wolf? Of van een ram?”

Brecht: De Giro, de Vuelta of toch de Tour de France?

Veerle:Dan maar de Tour de France. Ik ben zot van de Provence en reed al dikwijls de Mont Ventoux op. Met de auto (lacht). Zalige markt daar in Bedoin, aan de voet van de berg!”

Christophe: “Wat is je favoriete vakantiebestemming?”

Veerle: “Aan een specifiek land denk ik niet. Het is vooral de natuur die mij aantrekt. Een plek met water om in te duiken of bossen en bergen om in te wandelen. Het Noorderlicht staat bovenaan mijn bucketlist, dus hopelijk kan I Like Media mij tussen januari en half maart eens een paar dagen missen…”

Nog veel meer te weten komen over Veerle? Check haar bio op deze site!

Succes, Veerle!