Facebook

Facebook is wereldwijd het meest gebruikte sociale netwerk. Ook 75% van de Vlamingen heeft een actieve account.

Ook al is het niet meer het nieuwste of hipste netwerk, toch is het onmisbaar om elk jaar opnieuw op in te zetten in je communicatiemix.

De mogelijkheden zijn eindeloos: scoren met je Facebookpagina, interne communicatie met facebookgroepen, advertenties opzetten, chatbots integreren in Messenger, …

Facebook opleiding

Bij deze organisaties gaven we al opleiding

westtoer logo

Voor Westtoer gaven we 2 sessies aan 40 uitbaters van vakantielogies. Een boeiende dag vol tips om hun vakantieverblijf te profileren op Facebook en om online te communiceren met hun bezoekers. 

Gemeente Sint-Gillis-Waas vroeg aan ons of we konden helpen om meer strategie in hun Facebookpagina’s te krijgen. We gingen langs voor een dagopleiding ‘Meer interactie uitlokken met je Facebookpagina’ en lieten de deelnemers originele posts verzinnen en uitwerken. En ja hoor: sindsdien verrassen ze ons week na week met leuke Facebookposts!

Het Vlaams Instituut Gezond Leven kwam bij ons te rade voor coaching over adverteren op Facebook. We gaven feedback op de ads die ze eerder lieten lopen en zetten samen de strategie voor nieuwe campagnes op punt. Sinds die sessies draaien de advertentietools er op volle toeren!

Onze blogs over Facebook