Laden Evenementen

Boost je communicatie met AI

19/11/2024 | 09:30 - 16:30

Je favoriete nieuwe collega’s: ga aan de slag met artificiële intelligentie

ChatGPT kreeg als eerste AI-assistent voor het brede publiek heel wat aandacht. Maar is slechts het topje van de ijsberg. Er is een golf van nieuwe toepassingen met artificiële intelligentie op komst. Wat kunnen zulke online tools betekenen voor jouw communicatiewerk? Spoiler alert: énorm veel.

In deze praktische workshop ontdek je alle mogelijkheden van artificiële intelligentie. Wat is er zoal op de markt? Tegen welke prijs? Wanneer, waarom en hoe zet je AI in? Wat zijn de pro’s en contra’s? Waar mag je dolenthousiast over zijn? Waarvoor moet je kritisch blijven? En wat nog te verwachten als we een blik op de toekomst werpen?

Je krijgt een overzicht van diverse toepassingen én we gaan samen experimenteren. Hoe haal je vandaag al het onderste uit de kan van AI? We focussen op tekst, research, inspiratie en beelden genereren.

Na deze opleiding:

  • Heb je nieuwe AI-tools getest of gezien. En weet je dat er véél meer is dan ChatGPT.
  • Weet je wanneer, waarom en je AI inzet.
  • Ken je de pro’s en contra’s van werken met een AI-assistent.

En natuurlijk: kan je voortaan iedere dag al rond de middag je laptop toeklappen, want artificiële intelligentie doet de rest van je werk. Toch? 😉

Wil je vooral dieper ingaan op prompten of opdrachten geven aan AI? Video maken of ontwerpen? Schrijf je dan in voor een van deze opleidingen:

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
19/11 - Boost je communicatie met AI
325,00
11 beschikbaar

Share This Event

Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille.

Dienstverlenervoordekmo-p-828x240
10424389
DD
dagen
HH
uren
MM
min
SS
sec

Gegevens

Datum:
19/11/2024
Tijd:
09:30 - 16:30
Prijs (excl. BTW):
€325,00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Antwerpen, Exacte locatie nog te bepalen
Antwerpen, + Google Maps

Trainer

Brecht Vanderstraeten
Telefoon:
0498/29.95.15
E-mail:
brecht@ilikemedia.be