Laden Evenementen

Lanceer je organisatie op Facebook

18/06/2024 | 09:30 - 16:30

Eerlijk is eerlijk: we noemen Facebook vandaag soms een soort gesettelde soap. Is het het nieuwste van het nieuwste? Of het hipste? Nope, allesbehalve. En je hoort regelmatig mensen zeggen dat ze afhaken. Maar als je iets post, blijkt dat velen het toch nog hebben gezien. 😉

Facebook is en blijft dan ook een heel krachtig medium, een snelle hefboom naar een breed publiek. Want meer dan de helft van de Vlamingen is er dagelijks op actief.

In deze opleiding zetten we jou van bij het begin op weg om van de Facebookpagina voor je organisatie of onderneming een succes te maken. Ideaal als je pas bent gestart of nog gaat beginnen met professionele communicatie via Facebook.

Het algoritme van Facebook staat centraal. Stap voor stap tonen we je met welke principes je rekening moet houden en hoe je je posts moet opmaken om je publiek beter te bereiken.

Daarnaast introduceren we je in de instellingen en tools die je Facebookcommunicatie helemaal op punt zetten. Wanneer kies je beter voor een groep dan een pagina? Wat zijn de mogelijkheden van evenementen? Hoe beheer je de reacties en berichten van je publiek?

Na deze opleiding

  • Begrijp je het algoritme van Facebook
  • Kan je posts maken die interactie met je volgers uitlokken
  • Staan de instellingen van je pagina helemaal op punt
  • Ken je het potentieel van groepen, evenementen en berichten

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
18/06 - Lanceer je organisatie op Facebook
295,00
10 beschikbaar

Share This Event

Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille.

Dienstverlenervoordekmo-p-828x240
10191902
DD
dagen
HH
uren
MM
min
SS
sec

Gegevens

Datum:
18/06/2024
Tijd:
09:30 - 16:30
Prijs (excl. BTW):
€295,00
Evenement Categorie:

Locatie

Brussel, Exacte locatie nog te bepalen
Brussel, België + Google Maps

Trainer

Christophe Toye
Telefoon:
0475610210
E-mail:
christophe@ilikemedia.be