Laden Evenementen

Inspiratiesessie: Beter gevonden worden op LinkedIn

26/06/2024 | 10:00 - 11:30

Moet je een betalende account hebben op LinkedIn om de juiste contactpersonen te vinden en zelf beter gevonden te worden?

Nee, hoor. Want LinkedIn heeft een geweldige zoekfunctie om in alle onderdelen van het platform te zoeken. Of je nu zelf op zoek bent naar de ideale kandidaat, inspiratie nodig hebt voor berichten, bedrijven zoekt om mee samen te werken … Je leert werken met de bestaande filters om gedetailleerd te gaan zoeken.

Zelf beter gevonden worden? Veerle Van Aken leert je alles over de juiste trefwoorden die scoren in Google én op LinkedIn. Weten waar je die kernwoorden het beste zet, is dan de volgende stap.

 

Na deze inspiratiesessie:

  • heeft de zoekfunctie van LinkedIn geen geheimen meer voor jou.
  • weet je hoe je bezoekers aantrekt op je profiel of je pagina
  • weet je waarom je niet onmiddellijk een betalende account nodig hebt op LinkedIn

Deze inspiratiesessie maakt deel uit van een reeks van 10 inspirerende webinars doorheen 2023-2024. Je kunt alleen voor deze sessie inschrijven (€ 80) of je meteen voor alle 10 de sessies inschrijven en € 260 betalen. 

Per inschrijving kan er maximum 1 persoon deelnemen, maar binnen je organisatie kun je wel uiteraard zelf afspreken welke collega welke inspiratiesessie volgt.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Share This Event

Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille.

Dienstverlenervoordekmo-p-828x240
  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
26/06/2024
Tijd:
10:00 - 11:30
Prijs (excl. BTW):
€75,00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Inspiratiesessie
Online,

Trainer

Veerle Van Aken
Telefoon:
0474/250875
E-mail:
veerle@ilikemedia.be