Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille.

Lanceer je organisatie op Facebook

Til je Facebookpagina naar een hoger niveau

Inhoud

Eerlijk is eerlijk: we noemen Facebook vandaag soms een soort gesettelde soap. Is het het nieuwste van het nieuwste? Of het hipste? Nope, allesbehalve. En je hoort regelmatig mensen zeggen dat ze afhaken. Maar als je iets post, blijkt dat velen het toch nog hebben gezien. 

Facebook is en blijft dan ook een heel krachtig medium, een snelle hefboom naar een breed publiek. Want meer dan de helft van de Vlamingen is er dagelijks op actief.

In deze opleiding zetten we jou van bij het begin op weg om van de Facebookpagina voor je organisatie of onderneming een succes te maken. Ideaal als je pas bent gestart of nog gaat beginnen met professionele communicatie via Facebook.

Het algoritme van Facebook staat centraal. Stap voor stap tonen we je met welke principes je rekening moet houden en hoe je je posts moet opmaken om je publiek beter te bereiken.

Daarnaast introduceren we je in de instellingen en tools die je Facebookcommunicatie helemaal op punt zetten. Wanneer kies je beter voor een groep dan een pagina? Wat zijn de mogelijkheden van evenementen? Hoe beheer je de reacties en berichten van je publiek?

 

Ben je al een ervaren Facebookgebruiker en wil je meer halen uit je Facebook-communicatie? Contacteer ons dan voor een persoonlijke 1-op-1-coaching

Facebook opleiding

Na deze opleiding

  • Begrijp je het algoritme van Facebook
  • Kan je posts maken die interactie met je volgers uitlokken
  • Staan de instellingen van je pagina helemaal op punt
  • Ken je het potentieel van groepen, evenementen en berichten

Schrijf je in

Deze opleiding is momenteel niet gepland.

Deze opleiding in jouw organisatie?

Heeft jouw organisatie behoefte aan een serieuze boost op het vlak van communicatie? Wil je deze opleiding graag organiseren voor jouw collega’s op de werkvloer van jouw organisatie? Stuur ons dan een e-mail op eb.aidemekili@ofni.