Begeleiding nodig?

Bijleren over digitale communicatie hoeft niet altijd via een opleiding. Soms wil je vooral eens van gedachten wisselen, samen nadenken over je communicatiestrategie, of de mening horen van iemand buiten je organisatie. Ook die begeleiding bieden onze trainers graag aan.

Concrete vraag? Vrijblijvende babbel?

Bekijk hieronder de mogelijkheden. Of stel zelf iets voor.  Stuur een e-mail naar eb.aidemekili@ofni en we werken graag samen met jou iets uit op maat.

Een greep uit de mogelijkheden:

1-op-1 coaching

Je plant een uur online coaching in met een van onze trainers. En we helpen jou (samen met nog max. 2 collega’s) actief op weg met je digitale communicatie.

Korte scan

Je bezorgt een van onze trainers op voorhand de URL naar je nieuwsbrief, Facebookpagina, website… Wij scannen je communicatiekanaal in kwestie op voorhand en we geven je feedback tijdens online coaching. 

Klankbord

Een van onze trainers is aanwezig bij de vergadering van je team over je communicatiestrategie (of een ander thema). Jullie voeren als team de discussie en stellen vragen aan onze trainer. Dit kan zowel online als offline.

Analyse

We duiken in de statistieken van je sociale media, bevragen je doelgroep of doen een uitgebreid gebruikersonderzoek van je website. En we presenteren onze bevindingen en aanbevelingen aan jouw organisatie.

Brainstormsessie

Een van onze trainers komt langs bij jouw organisatie op de werkvloer. We zetten met een interactieve methodiek je team op weg met je communicatieplan, social media policy of ander thema. 

Trajectbegeleiding op maat

We werken een traject uit op maat van jouw organisatie: analyse, brainstorm, coaching…? Eventueel aangevuld met praktische opleidingen voor jouw en je collega’s? Alles kan! 

Op zoek naar een lezing of een praktische opleiding?

Bij I Like Media hebben we een ruim aanbod opleidingen die je in open aanbod kan volgen of op maat in jouw bedrijf.

Bij deze fijne organisaties gingen we al langs:

Gemeente Sint-Gillis-Waas vroeg aan ons of we konden helpen om meer strategie in hun Facebookpagina’s te krijgen. We gingen langs voor een dagopleiding ‘Meer interactie uitlokken met je Facebookpagina’ en lieten de deelnemers originele posts verzinnen en uitwerken. En ja hoor: sindsdien verrassen ze ons week na week met leuke Facebookposts!

Voor Festival Dranouter coachten we 4 jaar lang de vrijwilligersploeg die de sociale media beheert tijdens het festivalweekend. Van brainstorm over planning opstellen tot feedback geven op de foto’s, video’s en andere social content die ze creëerden. In elk aspect waakten we erover dat de waarden en visie goed vertaald werd naar online content.