Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille.

Haal meer resultaat uit Instagram

Zet je strategie voor Instagram helemaal op punt

Inhoud

Je hebt een uitgewerkt Instagramprofiel, je weet wat stories zijn en je bent in staat een post naar iemand door te sturen. Check! Tijd om Instagram strategischer in te zetten voor jouw organisatie.

In het eerste deel van deze opleiding over Instagram diep je je strategie uit en werk je aan de stijl op je profiel. Hoe streef je naar een consistente stijl, en hoe trek je dit door naar je hoogtepunten? 

Tijdens het tweede deel leg je de focus meer op het bewegend beeld: je leert stories, Instagram Live en Instagram video meer in detail kennen en ontdekt hoe je ze kan opnemen in je strategie.

Je gaat zelf praktisch aan de slag en werkt onder andere een concept uit om een van je eigen projecten in de kijker te zetten in de stories.

Liever eerst de basisfuncties van Instagram (tijdlijnfoto’s, stories, reels, gidsen, …) leren kennen? Volg dan eerst de opleiding ‘Je organisatie lanceren op Instagram

Deelnemers nemen groepsfoto

Na deze opleiding

  • Is je kennis over het Instagram-algoritme opgefrist
  • Beschikt je profiel over een eigen consistente stijl
  • Weet je hoe je meer interactie kan krijgen in je feed en je stories
  • Heb je een uitgewerkte strategie (met o.a. je feed, stories, IGTV en Instagram Live)

Schrijf je in

Deze opleiding is momenteel niet gepland.

Deze opleiding in jouw organisatie?

Heeft jouw organisatie behoefte aan een serieuze boost op het vlak van communicatie? Wil je deze opleiding graag organiseren voor jouw collega’s op de werkvloer van jouw organisatie? Stuur ons dan een e-mail op eb.aidemekili@ofni.