Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille.

Je organisatie lanceren op Instagram

Ontdek alle knopjes en mogelijkheden van Instagram

Inhoud

Voor de meerderheid van de tieners, twintigers en dertigers in Vlaanderen is Instagram het meest gebruikte sociale netwerk. Ook voor jouw organisatie of bedrijf biedt deze app om foto’s en video’s te bewerken en delen oneindig veel mogelijkheden. 

Maar hoe ga je best te werk voor een mooi resultaat? Hoe werkt het algoritme? En wat is het verschil tussen een overzichtsbericht, story en reel

In deze opleiding krijg je een grondige introductie om gelanceerd te geraken op Instagram. Ideaal dus voor wie nog geen profiel heeft of net gestart is en alle functies en knoppen in Instagram wil ontdekken. 

De nadruk ligt op praktijk: je gaat aan de slag met je bio, je leert hoe je goede overzichtsberichten maakt, bewerkt en post met de tools van Instagram en met enkele externe apps. Je leert ook al een eerste Instagram story maken.

Na deze opleiding

  • Heb je een volledig klaargestoomd profiel met uitgewerkte naam, bio en hoogtepunten.
  • Ken je het verschil tussen overzichtsbericht en, stories en reels 
  • Weet je hoe het algoritme van Instagram werkt
  • Kun je tijdlijnfoto’s maken, bewerken en posten
  • Kun je een eenvoudige story maken en posten

Schrijf je in

Deze opleiding is momenteel niet gepland.

Deze opleiding in jouw organisatie?

Heeft jouw organisatie behoefte aan een serieuze boost op het vlak van communicatie? Wil je deze opleiding graag organiseren voor jouw collega’s op de werkvloer van jouw organisatie? Stuur ons dan een e-mail op eb.aidemekili@ofni.

Gerelateerde opleidingen