Je organisatie lanceren op Instagram

Ontdek alle knopjes en mogelijkheden van Instagram

Inhoud

Instagram heeft meer dan 1 miljard actieve gebruikers en is een van de snelst groeiende sociale netwerken van het moment. Een meerderheid van de twintigers en dertigers in Vlaanderen gebruikt het actief.

Ook voor jouw organisatie of bedrijf biedt deze app om foto’s en video’s te bewerken en te delen heel wat mogelijkheden. In deze opleiding zetten we je op weg om gelanceerd te geraken op Instagram. Deze opleiding is daarom ideaal voor wie nog geen profiel heeft of net gestart is en alle functies en knoppen in Instagram wil ontdekken. 

De nadruk ligt op praktijk: je gaat aan de slag met je bio, je leert hoe je goede foto’s maakt en bewerkt met de tools van Instagram en met enkele externe apps. Na deze sessie weet je ook wat IGTV, Reels, Boomerang en Layout kan doen.

Na deze opleiding

  • Heb je een volledig klaargestoomd profiel met uitgewerkte naam, bio en highlights
  • Ken je het verschil tussen de verschillende onderdelen, zoals tijdlijnfoto’s, Stories, Reels, Live video en IGTV
  • Weet je hoe het algoritme van Instagram werkt
  • Kun je tijdlijnfoto’s maken, bewerken en posten
  • Kun je Stories maken, bewerken met tools en stickers en posten

Schrijf je in

Datum
Tijd
Opleiding
Locatie
Prijs
Schrijf in

Deze opleiding is momenteel niet gepland.

Deze opleiding in jouw organisatie?

Heeft jouw organisatie behoefte aan een serieuze boost op het vlak van communicatie? Wil je deze opleiding graag organiseren voor jouw collega’s op de werkvloer van jouw organisatie? Stuur ons dan een e-mail op info@ilikemedia.be.

Gerelateerde opleidingen