5 nieuwe opleidingen over AI voor 2024

door | 9/11/2023

Ben jij al bezig met je goede voornemens voor 2024? Wat dacht je van “AI elke inzetten om je digitale communicatie creatiever, sneller en efficiënter dan ooit te laten verlopen.”?

Goed nieuws, want van 25 januari tot 23 februari lanceren wij de “Maand van de AI” met maar liefst 5 opleidingen over Artificiële Intelligentie:

Boost je communicatie met AI

In deze praktische workshop ontdek je alle mogelijkheden van artificiële intelligentie. Wat is er zoal op de markt? Tegen welke prijs? Wanneer, waarom en hoe zet je AI in? Wat zijn de pro’s en contra’s? Waar mag je dolenthousiast over zijn? Waarvoor moet je kritisch blijven? En wat nog te verwachten als we een blik op de toekomst werpen? 

👉 Do 25/01, 9u30-16u30 – Antwerpen
👉 Vr 02/02, 9u30-16u30 – Gent

 

Ontwerpen met AI in Canva Pro

Stap voor stap leer je met een pak praktische oefeningen hoe je artificiële intelligentie sjablonen laat maken voor jou. Je ontdekt hoe je bestaande foto’s automatisch uitbreidt. En hoe je goede prompts schrijft om AI afbeeldingen en illustraties uit het niks te laten genereren voor jou.

👉 Ma 05/02, 13u30-16u30 – Brussel

 

Betere opdrachten geven aan ChatGPT & co

Daarom tonen we je in dit praktische webinar hoe je AI zo goed mogelijk voor je laat werken. Beter prompten dus, zoals dat heet. Hoe zorg je dat een computer begrijpt wat je bedoelt?

👉 Ma 19/02, 09u30-12u30 – online

 

Video maken met AI

In deze praktische dagopleiding leer je de handigste (en goedkoopste) video AI tools kennen én toepassen. Of het nu om het brainstormen van nieuwe video-ideetjes gaat, het schrijven van het script of het creëren van beelden of het monteren ervan.

👉 Vr 23/02, 09u30-16u30 – Antwerpen

Bestel ons boek!

140 pagina's vol inspirerende voorbeelden, concrete formats en tips om YouTube, TikTok en Reels te veroveren!

Opleiding volgen?

Verbeter je digitale skills op het vlak van Canva, Flexmail, TikTok, Instagram, LinkedIn, online video, ...

De Toptopical-kalender voor 2023!

Spreadsheet met inhaakdata

Meer dan 1000 'speciale dagen' opgelijst om op in te haken op je sociale media!

Luister naar onze podcast

Luister naar onze podcast over digitale communicatie 'Na de biep'

Lees zeker ook eens