Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille.

Video inzetten op Instagram

Verschalk het algoritme van Instagram met jouw video’s!

Inhoud

Moeten we jou nog overtuigen van het belang van video? Je weet ongetwijfeld dat het algoritme van Instagram je account beloont als je inzet op video’s, je met video’s meer engagement krijgt en dat je met een video meer kan zeggen dan met een foto. 

Maar hoe begin je eraan? In deze interactieve opleiding leer je filmpjes maken voor Instagram Video (in je feed) en in de stories, maar ook Reels. Daarnaast experimenteer je volop met verschillende videoformats op maat van je doelpubliek.  

Hoe maak je een creatieve video achter de schermen? Wat met een tutorial of explainer video? Hoe speel je met (tekst)animaties en maak je een boodschap muzikaal? Welke videocontent past beter in de stories en wat beter in je feed of Reels? Je komt het allemaal te weten.

Je doet inspiratie op bij accounts die video’s creatief en succesvol inzetten. Maar je gaat in de eerste plaats zelf video’s maken. Je gebruikt daarvoor gratis tools als Canva, Lumen5 en Kinemaster.

Na deze opleiding

  • Weet je hoe je jouw boodschap creatief in meerdere videoformats giet
  • Weet je welke videocontent geschikt is voor welk onderdeel van Instagram 
  • Ken je de technische specificaties van Instagram Video, Reels en Stories.
  • Kan je monteren met je smartphone

Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille.

Schrijf je in

Deze opleiding is momenteel niet gepland.

Deze opleiding in jouw organisatie?

Heeft jouw organisatie behoefte aan een serieuze boost op het vlak van communicatie? Wil je deze opleiding graag organiseren voor jouw collega’s op de werkvloer van jouw organisatie? Stuur ons dan een e-mail op eb.aidemekili@ofni.