Werken aan je contentstrategie

Ga naar huis met een haalbare en efficiënte contentplanning

Inhoud

Gun jezelf rust in je hoofd door eerst te werken aan je contentstrategie. Communicatie en planning, een match made in heaven! Maar hoe kom je tot een contentkalender die zowel haalbaar, efficiënt als doeltreffend is? En waar je website, nieuwsbrief, sociale media en andere kanalen op elkaar afgestemd zijn?

Aan de hand van ons sjabloon zetten we je op weg om met de juiste strategische basis keuzes te maken. Keuzes die zich nadien vertalen in pasklare content.

Een reeks vragen zijn het startpunt voor deze dag. Wie is je publiek? Wat wil je bereiken met je content? Welke thema’s zijn prioritair voor je publiek én je organisatie? Welke kanalen lenen zich daar het best toe?

Stap voor stap bouwen we aan een gefundeerde contentstrategie. Daarnaast trek je lessen uit de succesvolle aanpak van andere organisaties.

workshop offline content strategie in kleine groep

Na deze opleiding

  • Zet je de missie en waarden van je organisatie of onderneming om in content
  • Weet je welke kanalen je moet kiezen in functie van je publiek en boodschap
  • Ben je klaar om een doeltreffende en efficiënte contentplanning op te stellen

Schrijf je in

19 september 2023

Werken aan je contentstrategie

09:30 - 16:30
Gent, nog te bepalen
Gent, 9000 België
+ Google Maps
€295,00 10 tickets Meer info

Deze opleiding in jouw organisatie?

Heeft jouw organisatie behoefte aan een serieuze boost op het vlak van communicatie? Wil je deze opleiding graag organiseren voor jouw collega’s op de werkvloer van jouw organisatie? Stuur ons dan een e-mail op eb.aidemekili@ofni.