Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille.

Visuals maken voor sociale media met Canva

Communiceren op sociale media doe je met een opvallend beeld

Inhoud

Op Facebook, Intagram, LinkedIn en co is het belangrijk om meteen op te vallen in de eindeloze stroom berichten. En je wil natuurlijk ook graag je huisstijl doortrekken op je sociale media.

In deze opleiding leer je stap voor stap hoe je met Canva jouw posts op sociale media de juiste uitstraling geeft. Ideaal voor wie al eventjes met Canva werkt, maar een stap verder wil gaan.

De nadruk ligt op praktijk. Je krijgt concrete oefeningen om je logo geschikt te maken voor sociale media. Je ontwerpt een sprekende omslagfoto in het juiste formaat. Zowel voor desktop als mobiel. En je leert hoe je je afbeeldingen voor sociale media in je huisstijl steekt.

Je leert hoe je de sjablonen voor social media goed toepast, maar even goed hoe je van een blanco canvas start. 

Als uitsmijter krijg je nog een pak tips & tricks van de meest trendy Canva designers. We tonen je ook waar je meer tutorials vindt om in de toekomst verder mee aan de slag te gaan.  

Twee weken na deel 1 van deze opleiding spreek je opnieuw af met onze trainer voor een opvolgsessie van 30 minuten. Je krijgt dan feedback op je ontwerpen en antwoorden op al je vragen.

werken met canva

Na deze opleiding

  • Trek je je huisstijl vlot door op social media
  • Weet je hoe je sjablonen aanpast voor je kanalen
  • Ken je de ideale lengte, formaten en toepassingen voor sociale media

Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille.

Schrijf je in

Deze opleiding is momenteel niet gepland.

Deze opleiding in jouw organisatie?

Heeft jouw organisatie behoefte aan een serieuze boost op het vlak van communicatie? Wil je deze opleiding graag organiseren voor jouw collega’s op de werkvloer van jouw organisatie? Stuur ons dan een e-mail op eb.aidemekili@ofni.