Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille.

Starten met Canva

Leer snel en gemakkelijk flyers, folders en visuals ontwerpen

Inhoud

Lange tijd was grafische vormgeving weggelegd voor specialisten. Maar tijden veranderen en met de gratis online tool Canva maak jij helemaal zelf ontwerpen voor flyers, affiches of voor je sociale media.

In deze opleiding voor beginners krijg je een grondige rondleiding in de mogelijkheden van Canva. Je vertrekt daarbij vanuit bestaande sjablonen die het programma zelf gratis aanbiedt. 

De nadruk ligt op praktijk. Je leert hoe je sjablonen ontleedt, gebruikt en aanpast. Je laadt je eigen foto’s en video’s op en koppelt meteen ook je sociale media. 

Eens je dat onder de knie hebt, leer je te starten vanuit een blanco canvas. Je bouwt je eigen ontwerpen, bewerkt foto’s en voegt vlot tekst en andere grafische elementen toe. Je leert ook hoe je kleuren aanpast en combineert. Zo trek je je huisstijl helemaal door in je ontwerpen.

werken met canva

Na deze opleiding

  • Ontwerp je helemaal zelf mooie visuals met Canva
  • Weet je hoe je sjablonen gebruikt en de juiste formaten instelt
  • Weet je hoe je in lagen werkt en die transparant maakt
  • Kan je foto’s bijsnijden en bewerken
  • Kan je je ontwerp drukklaar downloaden of meteen op sociale media  plaatsen

Schrijf je in

Deze opleiding is momenteel niet gepland.

Deze opleiding in jouw organisatie?

Heeft jouw organisatie behoefte aan een serieuze boost op het vlak van communicatie? Wil je deze opleiding graag organiseren voor jouw collega’s op de werkvloer van jouw organisatie? Stuur ons dan een e-mail op eb.aidemekili@ofni.

Gerelateerde opleidingen

Deze opleiding is momenteel niet gepland.