Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille.

Meer doen met smartphonevideo

Vertel videoverhalen met je smartphone

Inhoud

Beelden maken met je smartphone en deze naadloos mobiel aan elkaar monteren, dat kan je al. Klaar om de volgende stap te zetten en je videoskills nog een niveau hoger te tillen? 

In deze opleiding leer je hoe je je beelden stabieler maakt met een beeldstabilisator en krijg je de kans om deze tijdens de sessie uit te testen. Je werkt met microfoontjes en plaatst in een handomdraai kwalitatieve audio onder je video. 

Daarnaast leer je hoe je je video automatisch ondertitelt. Je vervolledigt je mobiele montage skills door gebruik te maken van creatieve effecten. 

We krijgt een pak handige livestream-tips, leert hoe interactieve video werkt en ontdekt hoe je de verspreiding van je video’s best aanpakt via tools voor digital storytelling.

 

Nog maar weinig ervaring met smartphonevideo? Dan volg je best eerst onze basisopleiding ‘filmen en monteren met je smartphone’.

Na deze opleiding

  • Kan je werken met een beeldstabilisator
  • Plaats je kwalitatieve audio onder je beelden
  • Kan je je video makkelijk en snel ondertitelen
  • Heb je je mobiele montage skills geupgrade 
  • Weet je je weg te vinden in het landschap van livestreaming en interactieve video
  • Weet je meer over het verspreiden van je video via digital storytelling

Schrijf je in

Deze opleiding is momenteel niet gepland.

Deze opleiding in jouw organisatie?

Heeft jouw organisatie behoefte aan een serieuze boost op het vlak van communicatie? Wil je deze opleiding graag organiseren voor jouw collega’s op de werkvloer van jouw organisatie? Stuur ons dan een e-mail op eb.aidemekili@ofni.

Gerelateerde opleidingen

Deze opleiding is momenteel niet gepland.