I Like Contentstrategie

Ga naar huis met een haalbare en efficiënte contentplanning

Inhoud

Communicatie staat gelijk aan planning! Maar hoe kom je nu tot een contentkalender die zowel haalbaar, efficiënt als doeltreffend is? In deze opleiding gaan we van jouw communicatiedoelstellingen naar content. Communicatietrainer Wolfram Carlier zet je met praktische oefeningen op weg om jouw digitale contentstrategie vorm te geven.

We starten de dag met enkele strategische oefeningen: wie zijn jouw doelgroepen en wat wil je komende maanden bij hen bereiken? Vervolgens denken we na over inhoud: wat zal er dan voor zorgen dat ze doorklikken naar jouw website? Welke content zal zorgen voor overtuiging, likes, échte betrokkenheid?

In het volgende deel leer je hoe je kan werken met vaste rubrieken, thema’s, actualiteit en top topicals. Daarna je echt aan de slag met een jaarkalender en een korte termijn planning.

Na deze opleiding

  • kun je je missie en waarden omzetten in content
  • leer je nadenken over formats en concepten
  • weet je hoe je je kanalen kiest in functie van je boodschap en doelgroep
  • kun je een planning opstellen voor je sociale media

Schrijf je in

Datum
Tijd
Opleiding
Locatie
Prijs
Schrijf in

Deze opleiding is momenteel niet gepland.

 

Deze opleiding in jouw organisatie?

Heeft jouw organisatie behoefte aan een serieuze boost op het vlak van communicatie? Wil je deze opleiding graag organiseren voor jouw collega’s op de werkvloer van jouw organisatie? Stuur ons dan een e-mail op info@ilikemedia.be.