Merci, Elien!

door | 9/06/2020

Na 3,5 jaar nemen we afscheid van Elien, een van de oprichters van het collectief I Like Media. Elien wil professioneel andere dingen gaan doen en daar kunnen we haar uiteraard alleen maar heel veel succes mee wensen.

Voor we afscheid nemen, willen we nog even terugblikken op een paar opmerkelijke momenten én blogposts van Elien uit de voorbije jaren.

1. De allereerste!

Elien had al heel wat opleidingen gegeven voor Jeugdwerknet, Mediaraven en Talking Heads, maar de allereerste voor I Like Media was er eentje over contentplanning voor Kortom vzw.

Merci voor zo’n knaldebuut, Elien!

2. Oprichter en zaakvoerder

Elien stond mee aan de wieg van het collectief I Like Media in december 2016. Ze nam binnen I Like Media ook het zaakvoerderschap op zich. Zo tekende ze mee de strategische lijnen uit van I Like Media, samen met Kristof en Christophe.

Merci voor je inzet en toewijding, Elien!

3. I Like LinkedIn

Elien gaf vaak en veel opleidingen over LinkedIn, een van haar favoriete sociale netwerken. Ze ontwikkelde de opleiding ‘I Like LinkedIn’, die voortaan in goede handen is bij Evelien en Leen.

Merci voor al je Linkedin-tips, Elien!

https://www.instagram.com/p/B1GPVx6I-w6/?utm_source=ig_web_copy_link

4. Een hart voor content

Scoren op sociale media start met een goede contentstrategie. De voorbije jaren hielp Elien talloze organisaties op weg met hun contentstrategie: Vonk, Huis van het Kind Pajottenland, apb Vonk, Westtoer… Ook via de Digitale Versnelling hielp ze tientallen lokale ondernemers beter digitaal communiceren.

Merci voor alle content, Elien!

https://www.instagram.com/p/BwUdKbNHm4p

Het sjabloon waar we van vertrekken wanneer we een organisatie begeleiden in hun contentstrategie, is trouwens van de hand van Elien. En dat bieden we nog altijd gratis aan op onze website:

5. Werken aan onze contentstrategie

Ook voor I Like Media zette ze mee onze contentstrategie op de kaart. Zo hielden we begin 2019 onder haar impuls twee gesmaakte contentdagen. Hoe we dat precies aanpakten? Dat vatte ze zelf samen in deze blogpost. Merci voor al die planning, Elien!

6. Inspiratie voor komende winter!

Afsluiten willen we doen alvast wat inspiratie voor volgende winter! Elk jaar in februari/maart wordt deze blogpost van de hand van Elien over Dikketruiendag opnieuw ettelijke honderden keren bekeken op onze website.

Merci voor al die leads, Elien! 😉

We wensen je heel succes, Elien!

Bedankt voor alles wat je de voorbije jaren deed voor I Like Media. En we komen elkaar ongetwijfeld nog tegen. Online of offline.

Evelien, Leen, Wolfram, Brecht, Pieter, Christophe en Kristof

Bestel ons boek!

140 pagina's vol inspirerende voorbeelden, concrete formats en tips om YouTube, TikTok en Reels te veroveren!

Opleiding volgen?

Verbeter je digitale skills op het vlak van Canva, Flexmail, TikTok, Instagram, LinkedIn, online video, ...

De Toptopical-kalender voor 2023!

Spreadsheet met inhaakdata

Meer dan 1000 'speciale dagen' opgelijst om op in te haken op je sociale media!

Luister naar onze podcast

Luister naar onze podcast over digitale communicatie 'Na de biep'

Lees zeker ook eens

Dit was 2023 voor I Like Media

Dit was 2023 voor I Like Media

2023 zit er zo goed als op. Tijd om terug te blikken op alweer een wervelend jaar voor I Like Media. Dit waren onze hoogtepunten: 20/3 - Binnenkoppers 3e keer, goede keer! Voor de allereerste keer konden we jullie ontvangen op een...

Lees meer