Laden Evenementen

Een BookTok voor jouw bibliotheek: hoe begin je eraan?

14/09/2022 | 10:00 - 11:30

Literaire reviews waren nooit eerder zo hip! Want met de hashtag #booktok delen voornamelijk jongeren al een tijdje boekentips aan elkaar op TikTok of Instagram Reels. Ze doen dat in leuke filmpjes met muziek en speciale filters.

(Check alvast dit voorbeeld)   

Redenen genoeg dus om ook als bibliotheek op deze trein te springen! Geen idee hoe je daaraan begint? Onze communicatietrainer Lobke Gielkens is helemaal wild van TikTok en Reels en introduceert je in deze korte inspiratiesessie in de wondere wereld van de BookTok. 

Ze schotelt je een pak inspirerende voorbeelden uit binnen- en buitenland voor en neemt je mee achter de schermen van een opname van een BookTok. Waar moet je op letten en welk materiaal heb je nodig? 

Voor dit webinar gebruiken we Zoom als tool. Je ontvangt de deelnemerslink ten laatste 24 uur op voorhand. De opname kun je tot een maand na het webinar herbekijken, voor mochten er sommige dingen niet helemaal duidelijk zijn.

Na deze opleiding

  • Weet je wat een BookTok is
  • Heb je massa’s inspiratie 
  • Kun je zelf aan de slag om een BookTok te maken
  • Weet je welk materiaal je nodig hebt om BookToks te maken

Al overtuigd van het concept en wil je meteen zelf aan de slag? Schrijf je dan in voor onze praktische opleiding ‘Zelf een BookTok maken’ op 24 oktober 2022 in Brussel. 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Share This Event

Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille.

Dienstverlenervoordekmo-p-828x240
  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
14/09/2022
Tijd:
10:00 - 11:30
Prijs (excl. BTW):
€75,00
Evenement Categorie:

Locatie

Inspiratiesessie
Online, + Google Maps

Trainer

Lobke Gielkens