I Like Facebook

I LIKE FACEBOOK

Til je Facebookpagina naar een hoger niveau

Donderdag 25 april 2019, 9u30-16u30
Politeia Brussel, Keizerlaan 34, 1000 Brussel

of

Donderdag 26 september, 9u30-16u30
Re:boot, Kolonel Begaultlaan 13, 2013 Wilsele (Leuven)

Facebook is en blijft de onbetwiste nummer 1 onder de sociale media. In België groeit het platform van Zuckerberg nog steeds. Maar liefst 7,7 miljoen landgenoten zijn gebruiker.

In deze opleiding nemen we een kijk onder de motorkap van Facebook. Hoe werkt het algoritme? Waarom worden je posts wel of niet getoond aan je doelgroep? En hoe speel je daarop in met creatieve statusupdates? Met praktische tips, concrete do’s-and-don’ts en inspirerende voorbeelden zetten we je op weg om van de pagina voor je organisatie een succes te maken!

PRIJS

Voor deze dagopleiding betaal je €240 (excl btw). In de prijs zit ook een lekkere lunch. Je laptop en een dosis enthousiasme breng je zelf mee.

Werkgevers van PC 304 kunnen voor hun werknemers gebruik maken van het sectorale opleidingskrediet voor deelname aan een open opleiding. Check podiumkunsten.be of mail naar opleiding@podiumkunsten.be.

ANNULEREN
Annuleer je later dan 2 weken op voorhand? Dan rekenen we het volledige bedrag aan. Je ticket doorgeven aan een collega mag wel altijd.

INSCHRIJVEN