Een ‘Top Topical’ is een inhaker: een post op je sociale media die inhaakt op een thema of gebeurtenis waar iedereen de mond van vol heeft. Kerstmis, Pasen en Moederdag kent iedereen, maar wist je dat er ook een wereldknuffeldag, kiss-a-ginger-dag en zelfs een internationale dag van het naakt tuinieren bestaat?

De voorbije weken doken we met het team van I Like Media in zowat alle agenda’s die we konden vinden. Na heel wat gepuzzel kwamen we uiteindelijk tot een stevig GoogleDrive-document, met daarin netjes per maand alle belangrijke data op een rijtje, netjes ingedeeld in 7 categorieën. Ideaal om nu al top inhaak-posts te gaan bedenken voor je contentplan voor 2020.

Bekijk de kalender online

We raden je aan om onze kalender niet te downloaden, maar deze lijst te zien als een online document in beweging. Elke maand voegen we immers nog nieuwe data toe.

>>> Bekijk de kalender online

Aanvullingen?

We doen ons best om alle data te checken en volledigheid na te streven. Maar niemand is perfect. Dat betekent dat er misschien wel kleine foutjes of ontbrekende data in de lijst kunnen staan. Foutje opgemerkt? Of een aanvulling? Laat het ons zeker weten op info@ilikemedia.be of in een comment onder dit artikel.