Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille.

Een BookTok voor jouw bibliotheek: hoe begin je eraan?

Online boekentips waren nog nooit zo hip!

Inhoud

Literaire reviews waren nooit eerder zo hip! Want met de hashtag #booktok delen voornamelijk jongeren al een tijdje boekentips aan elkaar op TikTok of Instagram Reels. Ze doen dat in leuke filmpjes met muziek en speciale filters. (Check alvast dit voorbeeld)   

Redenen genoeg dus om ook als bibliotheek op deze trein te springen! Geen idee hoe je daaraan begint? Onze communicatietrainer Lobke Gielkens is helemaal wild van TikTok en Reels en introduceert je in deze korte online inspiratiesessie in de wondere wereld van de BookTok. 

Ze schotelt je een pak inspirerende voorbeelden uit binnen- en buitenland voor en neemt je mee achter de schermen van een opname van een BookTok. Waar moet je op letten en welk materiaal heb je nodig? 

Al overtuigd van het concept en wil je meteen zelf aan de slag? Schrijf je dan in voor onze praktische opleiding ‘Zelf een BookTok maken’.

Na deze opleiding

  • Weet je wat een BookTok is
  • Heb je massa’s inspiratie 
  • Kun je zelf aan de slag om een BookTok te maken
  • Weet je welk materiaal je nodig hebt om BookToks te maken

Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille.

Schrijf je in

Deze opleiding is momenteel niet gepland.

Deze opleiding in jouw organisatie?

Heeft jouw organisatie behoefte aan een serieuze boost op het vlak van communicatie? Wil je deze opleiding graag organiseren voor jouw collega’s op de werkvloer van jouw organisatie? Stuur ons dan een e-mail op eb.aidemekili@ofni.