Laden Evenementen

Inspiratiesessie: Influencers inschakelen in je communicatie

17/04/2024 | 10:00 - 11:30

Influencermarketing is niet meer weg te denken op sociale media. Door met influencers te werken, kun je de naamsbekendheid van je zaak of organisatie enorm vergroten. Alleen: hoe begin je aan zo’n samenwerking?

Voor deze inspiratiesessie nodigde onze communicatietrainer Lobke Gielkens (zelf influencer onder de naam @mamalobke) nog 2 gasten uit:

@withkidsontheroad

Katrien, Ludovic en hun kinderen Elodie en Bas wonen in Leuven, maar houden er het meest van om eropuit te trekken. Samen hebben ze een blog en een Instagramaccount met als enige thema: reizen.
Via haar blog en Instagramaccount @withkidsontheroad wil ze laten zien dat je je reisgedrag absoluut niet drastisch hoeft aan te passen omdat er kinderen bij zijn.

@ga_eens_wandelen

Maaike woont in Genk en is een echte wandeladdict. Ze wil anderen inspireren om hetzelfde te doen en de vreugde van wandelen te ontdekken. Via haar Instagramaccount @ga_eens_wandelen en blog deelt ze graag leuke wandelplekken en tips om van elke wandeling een succes te maken!

Verwacht je aan een interactieve sessie waarin je al je vragen kunt stellen aan Lobke, Maaike en Katrien.  Leer welke soorten influencers er bestaan en waar je ze kan vinden. Ontdek hoe je een creatieve en krachtige influencerscampagne kan bedenken die bij jouw organisatie past. En hoe je zelf je eerste briefing voor een succesvolle samenwerking opzet.

Na deze inspiratiesessie:

  • weet je hoe en waar je welke influencer het best kan bereiken
  • weet je welke samenwerking het beste past bij jouw organisatie
  • kan je een eerste samenwerking aangaan met een influencer die bij jou past

Deze inspiratiesessie maakt deel uit van een reeks van 10 inspirerende webinars doorheen 2023-2024. Je kunt alleen voor deze sessie inschrijven (€ 80) of je meteen voor alle 10 de sessies inschrijven en € 295 betalen. 

Per inschrijving kan er maximum 1 persoon deelnemen, maar binnen je organisatie kun je wel uiteraard zelf afspreken welke collega welke inspiratiesessie volgt.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Share This Event

Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille.

Dienstverlenervoordekmo-p-828x240
  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
17/04/2024
Tijd:
10:00 - 11:30
Prijs (excl. BTW):
€80,00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Inspiratiesessie
Online,

Trainer

Lobke Gielkens