De Toptopical-kalender voor 2019

#

Een ‘Top Topical’ is een inhaker: een post op je sociale media die inhaakt op een thema of gebeurtenis waar iedereen de mond van vol heeft. Kerstmis, Pasen en Moederdag kent iedereen, maar wist je dat er ook een wereldknuffeldag, kiss-a-ginger-dag en zelfs een internationale dag van het naakt tuinieren bestaat?

De voorbije weken doken we met het team van I Like Media in zowat alle agenda’s die we konden vinden. Na heel wat gepuzzel kwamen we uiteindelijk tot een stevig GoogleDrive-document, met daarin netjes per maand alle belangrijke data op een rijtje, netjes ingedeeld in 7 categorieën. Ideaal om nu al top inhaak-posts te gaan bedenken voor je contentplan voor 2019.

Aanvullingen?

We doen ons best om alle data te checken en volledigheid na te streven. Maar niemand is perfect. Dat betekent dat er misschien wel kleine foutjes of ontbrekende data in de lijst kunnen staan. Foutje opgemerkt? Of een aanvulling? Laat het ons zeker weten op info@ilikemedia.be of in een comment onder dit artikel.

Voeg de kalender toe aan je Google Drive

Wil je deze spreadsheet graag toevoegen aan je Google Drive? Stuur dan een mailtje naar info@ilikemedia.be, vermeld het e-mailadres van je Google-account en we geven je toegang. Zo staat de kalender voortaan in je Google Drive te blinken. Succes!

Bekijk de kalender online

Geen Google-account? Geen probleem. Je kunt de kalender ook gewoon bekijken door onderstaande link aan te klikken.

>>> Bekijk de kalender online

Van een toptopical-kalender tot een planning voor je sociale media?

Naast deze toptopical-kalender bieden we je ook graag een gratis sjabloon aan om een contentplan uit te werken voor jouw organisatie.

>>> Download ons gratis sjabloon

Hulp nodig bij je contentplan?

De communicatietrainers van I Like Media staan klaar voor jouw organisatie om samen met jou een contentplan uit te werken voor je sociale media, nieuwsbrief en website. Neem vrijblijvend contact op met ons en we bekijken wat we voor je kunnen doen.

>>> contacteer ons

Gerelateerd