Ons kerstcadeau: De Top Topical Kalender voor 2017

#

De voorbije weken doken we met het team van I Like Media in zowat alle agenda’s die we konden vinden. Na heel wat gepuzzel kwamen we uiteindelijk tot een stevig GoogleDrive-document, met daarin netjes per maand alle belangrijke data op een rijtje, netjes ingedeeld in 7 categorieën. Ideaal om nu al top inhaak-posts te gaan bedenken voor je contentplan voor 2017.

Nieuwe categorie: Politiek

Nieuw in 2017 is een categorie ‘Politiek’, met daarin alle verkiezingen in 2017 en zo veel mogelijke nationale feestdagen. Ideaal voor organisaties en merken die internationaal werken. Die categorie was trouwens een ideetje van Jan Seurinck (ere wie ere toekomt 😉 )

Aanvullingen?

We doen ons om alle data te checken en volledigheid na te streven. Maar niemand is perfect. Dat betekent dat er misschien wel kleine foutjes of ontbrekende data in de lijst kunnen staan. Foutje opgemerkt? Of een aanvulling? Laat het ons zeker weten op info@ilikemedia.be of in een comment onder dit artikel.

Voeg de kalender toe aan je Google Drive

 

Wil je deze spreadsheet graag toevoegen aan je Google Drive documenten? Stuur dan een mailtje naar info@ilikemedia.be waarin je het e-mailadres van je Google-account vermeldt, en we geven je toegang, zodat de kalender voortaan tussen je GoogleDrive-documenten staat te blinken. Succes!

>>> Bekijk de kalender online

Foto: Dafne CholetCC by 2.0 (bewerkt)

Gerelateerd