Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille.

Video en animaties maken met Canva

Creëer wervende video’s en animaties in een handomdraai

Inhoud

Op sociale media krijgen berichten met bewegende beelden meer weergaven, likes en commentaren dan een bericht met 1 foto. 

Maar moeten we dan allemaal videografen worden? Nee. Gelukkig niet. In Canva maak je al met 1 foto een eenvoudige animatie die je als video kunt posten. Extra zichtbaarheid gegarandeerd.

In deze opleiding leer je stap voor stap animeren met de gratis online tool Canva. Ideaal voor wie al eventjes met Canva werkt, maar een stap verder wil gaan en bewegende beelden wil gaan gebruiken voor social media, website of digitale schermen. 

De nadruk ligt op praktijk. Je krijgt concrete oefeningen en start bij de basis met 1 foto. Daarna duik je in de templates voor social media en leer je stap voor stap hoe je vanuit een blanco canvas je eigen carrousel of korte video monteert. 

Als uitsmijter krijg je nog een pak tips & tricks van de meest trendy Canva designers. We tonen je ook waar je meer tutorials vindt om in de toekomst verder mee aan de slag te gaan. 

werken met canva

Na deze opleiding

  • Maak je animaties in een handomdraai
  • Weet je hoe je templates aanpast voor je video’s.
  • Kan je zelf een eenvoudige video monteren en muziek toevoegen. 
  • Ken de ideale lengte, formaten en toepassingen voor sociale media.

Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille.

Schrijf je in

Deze opleiding is momenteel niet gepland.

Deze opleiding in jouw organisatie?

Heeft jouw organisatie behoefte aan een serieuze boost op het vlak van communicatie? Wil je deze opleiding graag organiseren voor jouw collega’s op de werkvloer van jouw organisatie? Stuur ons dan een e-mail op eb.aidemekili@ofni.