Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille.

Digitale nieuwsbrieven maken met Flexmail

Ontdek de handige e-mailsoftware Flexmail: Belgisch, in het Nederlands en helemaal in orde met de GDPR!

Inhoud

Veel programma’s om nieuwsbrieven mee te sturen, komen uit de Verenigde Staten. En daardoor zijn ze niet helemaal in orde met de GDPR-richtlijnen. Flexmail is kwaliteitsvolle Belgische e-mailsoftware. 

Flexmail is in het Nederlands én helemaal in orde met de Europese privacywetgeving. Doordat Flexmail met Belgische servers werkt, belanden je e-mails ook minder vaak in de spam-folder van je abonnees. 

Inhoud

In deze opleiding leer je hoe Flexmail werkt. Op basis van een uitgebreide demo en gerichte oefeningen leer je stap voor stap hoe je je mailinglijsten opbouwt en segmenteert en je nieuwsbrieven opmaakt en verzendt. Je ontdekt ook hoe je de statistieken opvraagt en interpreteert.

Daarna is het aan jou om jouw nieuwsbrief klaar te stomen in Flexmail. Na 3 weken spreek je opnieuw 1-op-1 af met de trainer voor een half uur feedback en antwoorden op je vragen. 

De nadruk ligt op knoppenkennis, maar we verliezen de strategie natuurlijk niet uit het oog. Wil je eerst grondig nadenken over je nieuwsbriefstrategie, dan volg je best eerst de opleiding ‘Meer resultaat halen met je digitale nieuwsbrief’.

Ideaal voor wie al nieuwsbrieven stuurt en overweegt om over te stappen naar Flexmail. Of voor wie net begint met een digitale nieuwsbrief natuurlijk.

Nog een extraatje 🤩

Als deelnemer aan deze opleiding krijg je 6 maanden een gratis demo-account van ons met alle mogelijkheden en met 200 gratis credits, zodat je Flexmail degelijk kunt uitproberen vooraleer je kiest welke prijsformule best bij jouw organisatie past.

Wil je overschakelen maar heb je geen zin of tijd om deze opleiding te volgen? Contacteer ons via eb.aidemekili@fotsirk en we bezorgen je de nodige inloggegevens voor je demo-account.

Na deze opleiding

  • Weet je hoe de filosofie en prijszetting van Flexmail in elkaar zit
  • Weet je hoe je mailinglijsten beheert, aanvult en segmenteert
  • Kun je een inhoudelijk en visueel aantrekkelijke nieuwsbrief maken en verzenden in Flexmail
  • Kun je je strategie bijsturen op basis van statistieken
  • Weet je hoe automations werken in Flexmail

Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille.

Schrijf je in

Deze opleiding is momenteel niet gepland.

Deze opleiding in jouw organisatie?

Heeft jouw organisatie behoefte aan een serieuze boost op het vlak van communicatie? Wil je deze opleiding graag organiseren voor jouw collega’s op de werkvloer van jouw organisatie? Stuur ons dan een e-mail op eb.aidemekili@ofni.

Gerelateerde opleidingen