Laden Evenementen

Rondleiding in de Meta Business Tools

05/10/2022 | 10:00 - 11:30

Meta rolde de voorbije jaren heel wat online tools uit om je professionele Facebook- en Instagrampagina’s mee te beheren.

Maar wat is nu precies het verschil tussen de Business Suite, de Creator Studio,de Advertentie Manager en de Business Manager? Welke tool gebruik je best om je statistieken te checken, berichten te beantwoorden, je posts te creëren, je contentplanning te maken? Hoe werk je samen met je collega’s en externen?

Brecht Vanderstraeten loodst je door de voornaamste functies en instellingen, zodat je de bomen in het Meta-bos weer wat beter ziet staan.

Na deze sessie

  • ken je de verschillende business tools van Meta
  • weet je hoe je professioneel je Facebook en Instagram beheert
  • kun je de strategie voor je sociale media verder praktisch uitbouwen

Deze inspiratiesessie maakt deel uit van een reeks van 10 inspirerende webinars doorheen 2022-2023. Je kunt alleen voor deze sessie inschrijven (€75) of je meteen voor alle 10 de sessies inschrijven en €295 betalen. 

Per inschrijving kan er maximum 1 persoon deelnemen, maar binnen je organisatie kun je wel zelf afspreken welke collega welke inspiratiesessie volgt, uiteraard.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Share This Event

Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille.

Dienstverlenervoordekmo-p-828x240
  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
05/10/2022
Tijd:
10:00 - 11:30
Prijs (excl. BTW):
€75,00
Evenement Categorie:

Locatie

Inspiratiesessie
Online, + Google Maps

Trainer

Brecht Vanderstraeten
Telefoon:
0498/29.95.15
E-mail:
brecht@ilikemedia.be