Laden Evenementen

Inspiratiesessie: Wat leren we uit de nieuwe Digimeter-cijfers?

06/03/2024 | 10:00 - 11:30

imec onderzoekt elk jaar in de Digimeter hoe Vlamingen digitale media gebruiken. En dat is cruciale info voor jou om je communicatiestrategie op te baseren.

  • Wie gebruikt al elke dag ChatGPT?
  • Op welk platform post ik best mijn video’s?
  • En is X intussen al populairder dan Twitter?

Elke van Os (I Like Media) gidst je doorheen de belangrijkste conclusies van de nagelnieuwe Digimeter-cijfers en zij ontvangt 3 onderzoekers en media-experten die hun licht laten schijnen op de cijfers. 

Floor Denecker (imec) is onderzoekster bij imec-mict-UGent en maakt deel uit van het digimeter-team. Zo was ze betrokken bij het opzetten en verspreiden van de vragenlijst, het analyseproces en schreef ze me aan het rapport. Binnen het panel vertolkt ze de analytische stem en kan ze inzicht bieden op het dataverzamelingsproces.

Valerie Plessers (Gemeente Pelt) werkte 20 jaar als communicatiemedewerker voor KBC. Sinds 2020 werd ze deskundige communicatie in de fusiegemeente Pelt. Naast interne communicatie kwamen ook social media management, employer branding websitebeheer, citymarketing, projectcommunicatie en persberichten op haar pad. Ze is ook hoofd- en eindredacteur van het gemeentelijk infomagazine

Kristof D’hanens (I Like Media) studeerde Meertalige Bedrijfscommunicatie en werkte 10 jaar als communicatiemedewerker en onderzoeker bij Jeugdwerknet en Mediaraven. Sinds 2017 is hij freelance communicatietrainer bij I Like Media. Met een grote voorliefde voor strategisch communiceren vanuit cijfers en statistieken.

Na deze inspiratiesessie

  • heb je zicht op hoe jouw doelgroep digitale media bezit en gebruikt
  • weet je welke digitale trends in Vlaanderen doorbreken
  • kun je je communicatiestrategie gepast bijsturen

 

Deze inspiratiesessie maakt deel uit van een reeks van 10 inspirerende webinars doorheen 2023-2024. Je kunt alleen voor deze sessie inschrijven (€ 80) of je meteen voor alle 10 de sessies inschrijven en € 260 betalen. 

Per inschrijving kan er maximum 1 persoon deelnemen, maar binnen je organisatie kun je wel uiteraard zelf afspreken welke collega welke inspiratiesessie volgt.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Share This Event

Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille.

Dienstverlenervoordekmo-p-828x240
  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
06/03/2024
Tijd:
10:00 - 11:30
Prijs (excl. BTW):
€80,00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Inspiratiesessie
Online,

Trainer

Kristof D’hanens
Telefoon:
0486/549676
E-mail:
kristof@ilikemedia.be