Laden Evenementen

Inspiratiesessie: Hashtags strategisch inzetten

21/02/2024 | 10:00 - 11:30

In theorie zijn hashtags poepsimpel. Kies de juiste op ieder kanaal en je krijgt het extra bereik er zomaar bij. Toch breek je er soms je hoofd over.

Want welke hashtags zijn nu zinvol? Is er een groot verschil hoe je ze gebruikt op pakweg LinkedIn of TikTok? Hoeveel mag of moet je er aanhalen? En hoe hou je in de gaten of er nieuwe hashtags ontstaan?

Misschien denk je zelfs verder. En zoek je succesformules om een eigen unieke hashtag los te laten op je doelpubliek. Om van je volgers ambassadeurs te maken.

Wat je na dat hekje schrijft, draagt dus bij tot de return van je contentaanpak. Daarom zoomen we er dieper op in. Want #blijvenleren! 😉

Na deze inspiratiesessie:

  • Gebruik je op ieder kanaal de perfecte bestaande hashtags
  • Kan je bestaande hashtags monitoren om er inspiratie uit te halen
  • Weet je wat te doen om je eigen hashtag te lanceren bij je doelpubliek

 

Deze inspiratiesessie maakt deel uit van een reeks van 10 inspirerende webinars doorheen 2023-2024. Je kunt alleen voor deze sessie inschrijven (€ 75) of je meteen voor alle 10 de sessies inschrijven en € 260 betalen. 

Per inschrijving kan er maximum 1 persoon deelnemen, maar binnen je organisatie kun je wel uiteraard zelf afspreken welke collega welke inspiratiesessie volgt.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Share This Event

Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille.

Dienstverlenervoordekmo-p-828x240
  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
21/02/2024
Tijd:
10:00 - 11:30
Prijs (excl. BTW):
€75,00
Evenement Categorieën:
, , , ,

Locatie

Inspiratiesessie
Online,

Trainer

Brecht Vanderstraeten
Telefoon:
0498/29.95.15
E-mail:
brecht@ilikemedia.be