Laden Evenementen

Inspiratiesessie: 10 tips om betere video’s te maken

13/12/2023 | 10:00 - 11:30

Een straffe professionele video maken is echt niet zo ingewikkeld als je denkt. In deze wervelende inspiratiesessie tonen Jade Yorks en Lobke Gielkens (videomakers en auteurs van ‘Online video: tips, tricks & trends’) je aan de hand van 10 straffe video’s waar je best op let: van verhaalopbouw over camerabewegingen tot verspreiding.

Zo vermijd je beginnersfoutjes en kan je meteen aan de slag dankzij de stapel praktische tips die je krijgt doorheen de sessie. 

Na deze inspiratiesessie:

  • heb je een goede basis om met video’s te maken die écht werken
  • weet je hoe je van een goed idee een video maakt
  • is iedereen van je team overtuigd om meer op video in te zetten

Deze inspiratiesessie maakt deel uit van een reeks van 10 inspirerende webinars doorheen 2023-2024. Je kunt alleen voor deze sessie inschrijven (€ 75) of je meteen voor alle 10 de sessies inschrijven en € 260 betalen. 

Per inschrijving kan er maximum 1 persoon deelnemen, maar binnen je organisatie kun je wel uiteraard zelf afspreken welke collega welke inspiratiesessie volgt.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Share This Event

Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille.

Dienstverlenervoordekmo-p-828x240
  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
13/12/2023
Tijd:
10:00 - 11:30
Prijs (excl. BTW):
€75,00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Inspiratiesessie
Online,