2021 is bijna voorbij. En we mochten het afgelopen jaar weer heel wat in de geschiedenisboeken schrijven. Ook het internet stond niet stil.

Wat weet jij nog over de fratsen van Facebook, Google, Apple & co? Welke records werden er gebroken? Wat waren de populairste filmpjes en accounts? En welke memes herken jij?

Op dinsdag 21 december testen quizmasters Brecht en Kristof tussen 13u00 en 14u00 je kennis over de digitale actualiteit in 2021 in een knotsgekke quiz. Ideaal om tijdens de laatste werkweek van het jaar te ontspannen en tegelijk bij te leren.

Schrijf je nu meteen in onderaan deze pagina.

Wat valt er te winnen?

Een quiz zonder prijzenpot is geen echte quiz. De winnaar gaat dus naar huis met een leuk verrassingspakket met boeken, opleidingen of andere gadgets.

Prijs?

Deelnemen aan de quiz is gratis, maar een vrije bijdrage aan een goed doel mag altijd uiteraard in deze tijden. No worries. We leggen tijdens de quiz op 21 december wel uit hoe dat allemaal in zijn werk gaat.

Inschrijven

Schrijf je in via onderstaand formulier en dan bezorgen we je dinsdagochtend 21/12 de Zoom-link van ons.

We werken voor de quiz met Zoom en Kahoot. Zorg dus dat je je Zoom-account, je laptop (voor de vragen) én je smartphone (om te antwoorden) bij de hand hebt.