Doe jij mee aan de grote Throwback 2021 Quiz?

door | 14/12/2021

2021 is bijna voorbij. En we mochten het afgelopen jaar weer heel wat in de geschiedenisboeken schrijven. Ook het internet stond niet stil.

Wat weet jij nog over de fratsen van Facebook, Google, Apple & co? Welke records werden er gebroken? Wat waren de populairste filmpjes en accounts? En welke memes herken jij?

Op dinsdag 21 december testen quizmasters Brecht en Kristof tussen 13u00 en 14u00 je kennis over de digitale actualiteit in 2021 in een knotsgekke quiz. Ideaal om tijdens de laatste werkweek van het jaar te ontspannen en tegelijk bij te leren.

Schrijf je nu meteen in onderaan deze pagina.

Wat valt er te winnen?

Een quiz zonder prijzenpot is geen echte quiz. De winnaar gaat dus naar huis met een leuk verrassingspakket met boeken, opleidingen of andere gadgets.

Prijs?

Deelnemen aan de quiz is gratis, maar een vrije bijdrage aan een goed doel mag altijd uiteraard in deze tijden. No worries. We leggen tijdens de quiz op 21 december wel uit hoe dat allemaal in zijn werk gaat.

Inschrijven

Schrijf je in via onderstaand formulier en dan bezorgen we je dinsdagochtend 21/12 de Zoom-link van ons.

We werken voor de quiz met Zoom en Kahoot. Zorg dus dat je je Zoom-account, je laptop (voor de vragen) én je smartphone (om te antwoorden) bij de hand hebt.

Bestel ons boek!

140 pagina's vol inspirerende voorbeelden, concrete formats en tips om YouTube, TikTok en Reels te veroveren!

Opleiding volgen?

Verbeter je digitale skills op het vlak van Canva, Flexmail, TikTok, Instagram, LinkedIn, online video, ...

De Toptopical-kalender voor 2023!

Spreadsheet met inhaakdata

Meer dan 1000 'speciale dagen' opgelijst om op in te haken op je sociale media!

Luister naar onze podcast

Luister naar onze podcast over digitale communicatie 'Na de biep'

Lees zeker ook eens

Emoji Challenge: doe mee en win!

Emoji Challenge: doe mee en win!

Er bestaan meer dan 3600 emoji's. Sommige gebruiken we dagelijks, maar andere worden nauwelijks gebruikt. Daar willen we met I Like Media verandering in brengen. Maar we hebben jouw hulp nodig. Neem nu bijvoorbeeld de emoji...

Lees meer
Dit was 2023 voor I Like Media

Dit was 2023 voor I Like Media

2023 zit er zo goed als op. Tijd om terug te blikken op alweer een wervelend jaar voor I Like Media. Dit waren onze hoogtepunten: 20/3 - Binnenkoppers 3e keer, goede keer! Voor de allereerste keer konden we jullie ontvangen op een...

Lees meer