Voorwaarden

Hoe kan ik me inschrijven?

De enige manier om je in te schrijven voor de workshops van I Like Media is door het formulier op www.ilikemedia.be/ondernemers in te vullen. Inschrijvingen via mail, telefoon, Facebook of eender welk ander kanaal zijn niet geldig.

We streven bij praktische workshops naar kleine groepen om actief mee aan de slag te gaan. Daarom zetten we de limiet van onze workshops op maximum 12 deelnemers. Eens een workshop volzet is, kun je je inschrijven voor de interesselijst door te mailen naar interesse@ilikemedia.be.

Wanneer een deelnemer annuleert, bieden we de vrijgekomen plaats aan aan wie eerst staat op de interesselijst.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Alle gegevens die je invult bij je inschrijving gebruiken we enkel om facturen te kunnen opmaken. We bewaren deze gegevens veilig in onze databank en verkopen die niet aan andere bedrijven.

I Like Media zal je e-mailadres wel gebruiken om je proactief op de hoogte wanneer de inschrijvingen voor een nieuwe reeks workshops gestart zijn. We abonneren je voor alle duidelijkheid niet structureel op onze tweewekelijkse nieuwsbrief.  Je hebt ook op elk moment het recht om te vragen om deze mailings niet meer te ontvangen.

Voor de workshops voor ondernemers werken we samen met Telenet Business. We geven je e-mailadres door aan Telenet om je uit te nodigen voor een gratis coaching-sessie over digitale media. Elke deelnemers is vrij om van dit aanbod gebruik te maken of niet.

 

Wanneer ben ik definitief ingeschreven?

I like Media bevestigt je inschrijving binnen de 48u. Daarna heb je 7 dagen bedenktijd om je inschrijving eventueel nog kosteloos te annuleren.


Hoe en wanneer moet ik betalen?

7 dagen na de bevestiging van je inschrijving krijg je een factuur toegestuurd via mail. We vragen om het vereiste bedrag binnen de twee weken na facturatiedatum te storten op BE84.8908.7426.3859 met vermelding van het factuurnummer.

Wanneer het bedrag niet tijdig betaald wordt, sturen wij eenmalig een rappel. Als het bedrag een week later nog altijd niet betaald is, dan annuleren we je inschrijving.

 

Hoeveel moet ik betalen?

Elke workshop kost 60 euro (excl BTW). In de prijs zit ook het (digitale) lesmateriaal, koffie/thee/water en eten voorafgaand aan de workshop (tussen 19u00 en 19u30). Ook wie ervoor kiest om niet mee te eten, betaalt hetzelfde bedrag.

Wanneer je je voor 4 workshops in een keer inschrijft, dan krijg je een 5e gratis.


Wanneer start de workshop?

We geloven erin dat een workshop nog zo plezant is als je de andere deelnemers al een beetje hebt leren kennen. Daarom starten we de workshop altijd stipt om 19u00 met een kennismakingsmoment, samen met de andere deelnemers.

We voorzien bij dat kennismakingsmoment ook eten voor alle deelnemers. Het aangeboden diner zit ingerekend in de deelnameprijs en start om 19u00. De workshop zelf start stipt om 19u30. Kom je door welke omstandigheden later, dan kunnen wij helaas niet garanderen dat er nog eten voor jou zal zijn.

 

Wat als ik wil annuleren?

Kun je er helaas niet bij zijn? Laat ons dan altijd vooraf weten dat je je inschrijving wenst te annuleren.

  • Tot 28 kalenderdagen voorafgaand aan de workshop kan dat kosteloos.
  • Annuleer je later dan 28 kalenderdagen op voorhand? Dan betaal je 50% van het inschrijvingsbedrag.
  • Annuleer je later dan 14 kalenderdagen op voorhand? Dan betaal je altijd het volledige bedrag voor je inschrijving.

Als je er zelf niet bij kunt zijn, kun je wel ten allen tijde je plaats doorgeven aan een collega, die dan in jouw plaats komt.

 

Wat als ik ziek word?

Ben je ziek en kun je er daardoor niet bij zijn? Dan kun je je inschrijving kosteloos annuleren of verzetten naar een andere datum op vertoon van een ziektebriefje, dat je ons bezorgt (ingescand) ten laatste 2 dagen na de workshop.

 

Wat als ik niet opdaag?

Heb je niet op voorhand verwittigd en kom je niet opdagen op de workshop in kwestie, dan betaal je altijd het volledige bedrag op de factuur.

 

Waar vind ik het lesmateriaal?

Tijdens deze workshops voorzien wij geen papieren handouts. We zetten het gebruikte lesmateriaal wel ter beschikking op www.slideshare.com/ilikemedia.