I Like Webschrijven

I LIKE WEBSCHRIJVEN

Start een professionele blog voor jouw zaak

Donderdag 2 mei 2019, 9u30-16u30
Wegwijzer, Beenhouwersstraat 9,, 8000 Brugge

workshop

Bloggen voor je zaak, het is zowat de sterkste manier om je online aanwezigheid als bedrijf of organisatie te versterken! Je verhoogt je positie in Google, je maakt unieke content voor je sociale media kanalen én je overtuigt potentiële klanten van je expertise.

In deze opleiding starten we met de basis: wie, wat, waar en waarom zet je een professionele blog in? Met een sterke strategie gaan we vervolgens aan de slag om je eigen posts te schrijven.

Je leert niet enkel de inhoud bepalen van je blogpost maar ook de tips en tricks om te schrijven voor een publiek dat je teksten op een schermpje leest. Een digitaal publiek leest namelijk heel anders dan iemand die de krant leest…

Na deze dag kan je helemaal aan de slag om webteksten te schrijven die gelezen worden én die jouw vooropgestelde bereiken. Deze opleiding is ideaal als je nog geen blog hebt maar ook als je al met een blog werkt en vaak vastloopt op de inhoud of vorm van je teksten. Je krijgt persoonlijke feedback en leert waar jouw blinde vlekken liggen.

TRAINER

Evelien Standaert
evelien@ilikemedia.be | 0476/21.20.98

BIO: Aan de KU Leuven studeerde ik Taal- en Letterkunde en vulde dat aan met een Master Bedrijfscommunicatie. Ondertussen verveelde ik mij blijkbaar en deed ik er in avondschool een opleiding Eventmanagement bij. Stilletjesaan vond ik ook mijn weg naar de opleiding Social Media Professional bij Syntra. Al die kennis (I love studeren!) en mijn ondernemerszin kwamen uiteindelijk samen in Get Noticed, een zaak waarmee ik ondernemers en KMO’s help om hun eigen (online) verhaal in een sterke strategie te gieten en daar mee aan de slag te gaan.

SKILLS: Copywriting, nieuwsbrieven, contentstrategie, Facebook, Canva, communicatie- en marketingstrategie, websites verbeteren

LIKES: Spannende series kijken, bakken en lekker eten (maken), mijn kindjes knuffelen, dingen organiseren en optimaliseren – en uiteraard IKEA (sorry Job!)

DISLIKES: te veel details, cola, rauwe koe/vis (lees: préparé, sushi, carpaccio)

MEER OPLEIDINGEN

Elke week geven we met I Like Media opleidingen over alle vormen van digitale communicatie:

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • online video
  • webschrijven
  • SEO
  • Mailchimp

Check in onze kalender waar en wanneer de volgende opleiding plaatsvindt.

PRIJS

Voor deze dagopleiding betaal je €240 (excl btw). In de prijs zit ook een lekkere lunch. Je opgeladen smartphone en een dosis enthousiasme breng je zelf mee.

Werkgevers van PC 304 kunnen voor hun werknemers gebruik maken van het sectorale opleidingskrediet voor deelname aan een open opleiding. Check  podiumkunsten.be of mail naar opleiding@podiumkunsten.be.

Annuleer je later dan 2 weken op voorhand? Dan rekenen we het volledige bedrag aan. Je ticket doorgeven aan een collega mag wel altijd.

INSCHRIJVEN