Dora Gasia

Dora Gasia I Like Media

Contacteer mij

BIO

Ik was één van die rebellen in de communicatiesector ruim 10 jaar geleden die toch vond dat socialmediamanager een volwaardig beroep kon en moest zijn. Trending hashtags op Twitter waren het hoogtepunt van mijn prille carrière toen ik besloot om er met een BTW-nummer een eigen zaak van te maken. Freelancen bleek perfect bij mij te passen en mijn klantenportefeuille werd snel te groot. Zeven werknemers en evenveel jaar verder, verkocht ik mijn digital marketing agency begin 2023. Het was tijd.

Ik heb voor geweldige klanten gewerkt, waaronder een paar ronkende namen (fujifilm, Vlaamse overheid, Brussels Airport, STIB/MIVB, granini, bpost,…) en ik heb het agencyleven in al haar facetten leren kennen. Tijd voor een nieuw hoofdstuk en terug als freelancer. Nu ga ik actief aan de slag als consultant en als keynote speaker om al die kennis van digitale marketing door te geven aan iedereen die daarbij gebaat zou zijn.

SKILLS

Communicatiestrategie, interim management, consultancy, copywriting, creatieve concepten bedenken, spreken voor (grote) groepen.

LIKES

Garnaalkroketten, Netflix, aperitieven op vrijdag, gezelschapsspellen, dat moment waarop Dave Grohl door de microfoon roept “I’ve got another confession to make” en de hele wei gek wordt.

DISLIKES

Blogs van

Opleidingen door

Lees ook zeker: