Video

Waarom zou je nog investeren in dure camera’s als je met een pak gratis apps je smartphone kunt omtoveren tot een film- en montagetoestel?

In onze deze hands-on workshops leer je met je smartphone professionele opnames maken en die nadien monteren tot een wervend videoverhaal.

We spenderen zowel aandacht aan het scenario, aan hoe je goede beelden maakt als aan de montage en ondertitels.

Vrouw filmt en monteert met haar smartphone

Bij deze organisaties gaven we al opleiding

logo vivo vastgoed

Voor het Vlaams Instituut Vastgoed-Opleiding (VIVO) geven we dagopleidingen ‘Video maken met je smarpthone’ in hun open aanbod. Daar gaan vastgoedmakelaars aan de slag met video-apps om zelf video te maken om beter te verkopen in de immobiliënsector. 

Voor Westtoer gaven we een lezing over trends en tendensen in online video. Zo inspireerden we 50 medewerkers van diensten toerisme. Daarnaast gaven we een praktische sessie waarin deelnemers aan de slag gingen met mobiele apps om sneller, efficiënter en hedendaagser met video te communiceren.

Voor zowel Unizo West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen als Antwerpen geven we 5-delige reeksen ‘bedrijfsfilmpjes voor ondernemers’. De ondernemers zien inspirerende voorbeelden, maken met apps korte geanimeerde filmpjes, denken een script uit en eindigen de reeks met een eigen filmpje.

Onze blogs over Video