Nieuwsbrieven

Ondanks al het socialemedia-geweld, is een goedgemaakte digitale nieuwsbrief nog altijd een prima manier om met je achterban te communiceren.

Hoe je dat aanpakt met een doordachte nieuwsbriefstrategie? Dat leren we je graag in onze opleidingen over digitale nieuwsbrieven.

En ja, we zijn fan van het programma Mailchimp. Dus ook daarover geven we graag opleiding. Zowel voor beginners als gevorderden.

Bij deze organisaties gaven we al opleiding

Socius verzamelt 4 keer per jaar communicatieverantwoordelijken uit de sociale sector op een collegagroep. Op dat overleg gaven we een sessie ‘Jouw digitale nieuwsbrief doorgelicht’. Eerst gaven we een resem tips en goede voorbeelden. Daarna mochten de deelnemers elkaars nieuwsbrieven onder de loep nemen en feedback geven aan elkaar.

Voor het Departement Maritieme Dienstverlening en Kust van de Vlaamse Overheid staken we een opleiding ‘Mailchimp’ op maat in elkaar, waarbij de focus lag op contentstrategie enerzijds (hoeveel nieuwsbrieven hebben we nodig?) en segmentatie anderzijds (hoeveel tags, segmenten en audiences moeten er zijn?)

Onze blogs over Nieuwsbrieven