Instagram

Instagram groeide uit van een fotobewerkingsapp tot een sociaal netwerk waar vooral tieners, twintigers en dertigers massaal gebruik van maken.

Het wordt vaak vergeleken met Facebook, maar de dynamiek zit helemaal anders in elkaar. In Instagram ga je aan de slag met filters en tools, stickers en carrousels.

Je kiest tussen de tijdlijn en de stories. Of toch Instagram TV?

Wij zetten je graag op weg met je organisatie op Instagram!

Bij deze organisaties gaven we al opleiding

In het open aanbod van Confederatie Bouw West-Vlaanderen gaven we een dagopleiding ‘Je bouwbedrijf lanceren op Instagram’. 8 enthousiaste deelnemers experimenteerden een hele dag met hun smartphone en verkenden alle functies van Instagram. Stories, filters, stickers en hashtags hebben voortaan geen geheimen meer voor hen.

Stap één om een publiek te bereiken: wees op dezelfde kanalen actief als zij zijn. Daarom schakelde LUCA School of Arts ons in om de communicatiemedewerkers van verschillende campussen bij te scholen over Instagram. Het resultaat? Levendige, visuele communities voor studenten en potentiële studenten!

De lokale ondernemers uit gemeente Asse kregen via hun gemeente een workshop Instagram aangeboden. Op een halve dag leerden we hen de kneepjes van het vak om meer impact te creëren op het kanaal. De kronkels van het algoritme, sprekende beelden, catchy captions, slimme hashtags of succesvolle stories? De Assenaren weten er nu alles van! 

Onze blogs over Instagram