Foto’s

Als je communiceert via sociale media komt het er vaak op neer om snel foto’s te maken, bewerken én delen. Je hebt niet altijd de luxe om te wachten op de foto’s van de professionele fotograaf.

In onze grafische workshops zetten we je op weg om betere foto’s te leren maken met je telefoon en beelden te bewerken met gratis apps zoals Snapseed en Canva.

Klaar om phonetograaf te worden?

Bij deze organisaties gaven we al opleiding

Voor hun teambuildingsweekend was The Outsider Club op zoek naar een plezante en inhoudelijke workshop voor hun animatoren. En dus lieten we 2 groepen animatoren op zaterdagochtend zich met de smartphone in de aanslag uitleven met perspectief, kadrering en belichting. Ideaal om meteen goed wakker te zijn.

Riebedebie wilde hun leden (medewerkers van musea en attracties) meer kennis bijbrengen over hoe ze snel betere foto’s konden maken tijdens activiteiten voor hun sociale media. We gaven voor hen 2 workshops ‘Betere foto’s maken en bewerken met je smartphone’, eentje in Brugge en eentje in Hasselt. Oost West, Smartphonefoto’s best!

regionaal landschap rivierenland

Regionale Landschappen Rivierenland is wel gewend om mooie natuurfoto’s te maken, maar voor hun dagelijkse communicatie op sociale media, konden ze nog wel wat skills gebruiken. In hartje Mechelen stuurden we ze op fotoshoot, om nadien de foto’s te bewerken met Snapseed.

Onze blogs over Foto’s