Video, foto en graphics maken met Adobe Spark

Maak video-animaties om mee te scoren op je sociale media

Inhoud

Voor je sociale media heb je geregeld nieuwe, aantrekkelijke content nodig. Maar je bent geen professionele graficus of videomaker, natuurlijk. En je kunt niet alles uitbesteden aan een professional. Help! Wat nu?

Met Adobe Spark maak je laagdrempelig, snel en aantrekkelijk content aan voor al je  communicatiekanalen. Zonder veel moeite zet je video’s, foto’s en graphics klaar voor je sociale media. Instagram Stories, Facebookheaders en korte video’s met geanimeerde tekst maak je in een handomdraai. Moeiteloos switch je tussen verschillende formaten en synchroniseer je de apps met de webversie.

Je maakt kennis met de Spark-omgeving en zijn dodelijk efficiënte eenvoud. Je leert de mogelijkheden van de verschillende apps binnen Spark kennen en verkent de interface. Je maakt meteen al je eerste video. Daarna werk je grafisch aantrekkelijke en geanimeerde posts voor sociale media uit.

Na deze opleiding

  • Maak je aantrekkelijke templates voor je social posts in de kleuren en lettertypes van jouw organisatie
  • Vorm je je posts snel om tot andere formaten zonder tijdsverlies
  • Stoom je korte video’s klaar met geanimeerde tekst
  • Communiceer je op een snelle , hedendaags manier met jouw organisatie
  • Werk je efficiënter door moeiteloos te schakelen tussen smartphone en laptop

Schrijf je in

Datum
Tijd
Opleiding
Locatie
Prijs
Schrijf in

Deze opleiding is momenteel niet gepland.

Deze opleiding in jouw organisatie?

Heeft jouw organisatie behoefte aan een serieuze boost op het vlak van communicatie? Wil je deze opleiding graag organiseren voor jouw collega’s op de werkvloer van jouw organisatie? Stuur ons dan een e-mail op info@ilikemedia.be.