Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille.

Summer School

9 inspirerende webinars vol tips en voorbeelden voor je online strategie!

Inhoud

Optimaal voorbereid aan het najaar van 2023 beginnen? Volg dan zeker in augustus onze 9 inspirerende webinars van een uurtje. Want zo ben je weer helemaal mee met de nieuwste digitale trends.

  • Het concept is eenvoudig: je krijgt in elke sessie kort en krachtig een flinke dosis inspiratie en goede voorbeelden voorgeschoteld.
  • Je volgt deze sessies van waar je maar wil: vanop kantoor, vanuit je living of je tuin. Wat je het gemakkelijkst vindt.
  • Kijk live of uitgesteld, wat jou best uitkomt. Want van elk webinar krijg je sowieso de slides en opname achteraf.
  • Heb je daarna nog vragen? Stuur een mailtje naar de trainer en je krijgt meteen antwoord.

Schrijf je meteen in voor de hele reeks webinars en betaal 295 euro. Dat is nog geen 33 euro per sessie!

Enkel interesse in één specifieke thema? Dat kan ook! In dat geval betaal je 75 euro per sessie.

(Prijzen exclusief 21% btw)

Alle thema’s op een rijtje

(klik op de titel voor meer info)

Van zodra je een zakelijke tekst moet schrijven, gebruiken 7 op 10 Vlamingen zinsconstructies die niet helder of correct zijn in het Nederlands. Veel foutjes kun je gelukkig  vermijden door een aantal basisregels toe te passen.

Reden genoeg voor Kristof D’hanens om eens uitgebreid de germanist uit te hangen en je een stevige taalles te geven. Van de tussen-n over de bezitsvorm tot de tangconstructie! Onderweg krijg je een pak concrete voorbeelden en oefen je meteen met kleine taaltestjes. Afsluiten doen we met een dictee op het einde. Uiteraard! 

>> Schrijf je in voor dit webinar

PS: Had jij trouwens opgemerkt dat er in de eerste zin 2 grammaticale fouten staan? ‘Van zodra’ moet ‘zodra’ zijn. En we schrijven in correct Nederlands ook ‘7 op de 10’. Een percentage dat we verzonnen hebben, trouwens. Maar ons buikgevoel zegt dat we er niet ver naast zitten.

Sociale media beheren is – jawel – een sociale bezigheid. De tijd dat het enkel de taak was van de communicatieverantwoordelijke is lang voorbij. Een moderne communicatiemedewerker beheert, coördineert en delegeert.

Maar hoe pak je dat concreet aan? Hoe overleg je vlot en efficiënt met je collega’s om tot een goed resultaat te komen. Hoe brief je hen? En welke tools bestaan er? Christophe Toye is je gids van de dag.

> Schrijf je in voor dit webinar

Je organisatie zit op TikTok of Reels maar je hebt geen idee wat je moet posten? Je ziet andere accounts de ene na de andere video delen alsof het niets is. Hoe doen ze dat toch? 

Geen zorgen. Want tijdens deze sessie geeft Lobke Gielkens jou inspiratie genoeg om een heel najaar te vullen met leuke Reels en TikToks. En  dat is veel meer dan alleen maar een ongemakkelijk dansje! 

> Schrijf je in voor dit webinar

Mooie video’s maken. Maar dan zonder dat tijdrovende montageproces.  Het kan tegenwoordig met gemak. Jade Yorks selecteerde een hele reeks apps die al het vuile werk voor jou doen. 

Voor dit webinar heb je dus geen complexe technische vaardigheden nodig. Alleen mooie videobeelden die deze apps eigenhandig kneden tot mooie afgewerkte video’s.

> Schrijf je in voor dit webinar

Wat maakt de aanpak op sociale media van de Vlaamse Jeugdraad zo anders dan Natuurpunt? Het antwoord: ze hebben elk een andere uitgekiende strategie. 

In deze inspiratiesessie toont Elke Van Os aan de hand van concrete voorbeelden waar de sleutel zit tot een strategie die écht werkt. En zo leer je meteen wat kan werken voor jouw organisatie.

> Schrijf je in voor dit webinar

Je Instagramposts automatisch ook op Facebook publiceren? Keihandig toch?!

Goh, wij zeggen van niet.

Er circuleren tal van handigheidjes om zogezegd sneller, beter, slimmer of effectiever online te communiceren. Sommigen zijn zeker zinvol, anderen allesbehalve.

Daarom heeft Brecht Vanderstraeten tijdens dit uur maar één doel: weg met het goeroegeleuter, de loze lifehacks en andere idiote indianenverhalen.

We scheiden het kaf van het koren en weerleggen 20 vaak gehoorde tips en theorieën die je volgens ons zeker niet mag toepassen. Met 1 klik automatisch en identiek posten op verschillende kanalen is daar alvast eentje van.

Met de botte bijl door de bullshit!

> Schrijf je in voor dit webinar

Op sociale media is het belangrijk om op te vallen in de stroom berichten in de startpagina. Een goedgemaakte visual waarbij beeld en tekst elkaar versterken is daarbij cruciaal. 

In deze inspiratiesessie toont Veerle Van Aken op basis van concrete voorbeelden waarop je moet letten op elk sociaal netwerk. Wat zijn de beste formaten? Welke lettertypes en kleurencombinaties vermijd je best? En hoe zorg je ervoor dat je lezer de juiste actie onderneemt?

Oh, en het voor alle duidelijkheid: het maakt niet uit welk programma je gebruikt om je visuals te maken.

> Schrijf je in voor dit webinar

Ook al gemerkt dat er minder rapporten zitten in de nieuwe versie van Google Analytics? Waar vind je namelijk je campagnerapport en je bron/medium-rapport terug? En waar vind je de zoekopdrachten op je site terug?

Met de nieuwe versie kun je – en moet je – je eigen aangepaste rapporten maken en ze toevoegen aan de basisrapporten. 

Tijdens dit webinar leert Leen Veldeman je hoe je eenvoudig 5 essentiële rapporten bouwt. Je ontdekt hoe je die rapporten interpreteert zonder dat je expert hoeft te zijn. Zo sluit jij deze inspiratiesessie af zonder handen in het haar en met extra inzicht in je websitecijfers.

> Schrijf je in voor dit webinar

Logo I Like Media

Aangezien onze AI-chatbot ook met vakantie is in augustus, doen we het maar gewoon old school zelf. We sluiten daarom onze Summer School af met een interactieve FAQ. 

Hoe werkt het? Stuur al je prangende vragen over digitale communicatie in vóór 26 augustus. Of het nu vragen zijn over knoppenkennis, apps, strategie of van filosofische aard? Alles kan!

Onze trainers bundelen alle vragen en geven je het antwoord live tijdens dit laatste webinar. 

Niet te missen!

> Schrijf je in voor dit webinar

Schrijf je in

Deze opleiding is momenteel niet gepland.

Een van deze sessies in jouw organisatie?

Al deze sessies kun je ook boeken voor jouw organisatie. Dus: wil je deze opleiding graag organiseren voor jouw collega’s op de werkvloer van jouw organisatie? Stuur ons dan een e-mail op eb.aidemekili@ofni en dan komen we langs. Of we zetten een webinar op. Alles kan.

Gerelateerde opleidingen