Summer School

9 inspirerende webinars vol tips en voorbeelden voor je online strategie!

Inhoud

Optimaal voorbereid aan het najaar van 2022 beginnen? Volg dan zeker in augustus onze 9 inspirerende webinars van een uurtje. Want zo ben je weer helemaal mee met de nieuwste digitale trends.

  • Het concept is eenvoudig: je krijgt in elke sessie kort en krachtig een flinke dosis inspiratie en goede voorbeelden voorgeschoteld.
  • Je volgt deze sessies van waar je maar wil: vanop kantoor, vanuit je living of je tuin. Wat je het gemakkelijkst vindt.
  • Kijk live of uitgesteld, wat jou best uitkomt. Want van elk webinar krijg je sowieso de slides en opname achteraf.
  • Heb je nadien nog vragen? Stuur een mailtje naar de trainer en je krijgt meteen antwoord.

Je betaalt 260 euro voor de hele reeks webinars. Dat is nog geen 29 euro per sessie!

Enkel interesse in één specifieke sessie? Dat kan ook! In dat geval betaal je 65 euro per sessie.

(Prijzen exclusief 21% btw)

Alle thema’s op een rijtje

(klik op de titel voor meer info)

Bedenk jij je post voor Kerstavond nog snel op 23 december? En vloek je elk jaar opnieuw met de heilige belofte om volgend jaar vroeger aan je contentplanning te beginnen? Wanhoop niet langer, want in deze sessie gidst Kristof D’hanens je doorheen de belangrijkste inhakers van het najaar 2022. 

Om het je nog gemakkelijker te maken, illustreert hij goede voorbeelden van de voorbije jaren. En zo verzin jij je Halloween- en Sinterklaaspost gewoon al begin augustus dit jaar. Want goed gepland is al half gewonnen!

> Schrijf je in voor dit webinar

Met kleine aanpassingen een groot verschil maken in de kwaliteit van je video’s. Daar streven we naar in onze Summer School. Onze trainer Jade Yorks leert je in deze sessie 7 eenvoudige cameratechnieken die de complete uitstraling van je (smartphone)video veranderen. 

Na afloop weet je hoe je meerdere camerabewegingen met elkaar combineert voor een mooi effect, hoe je naadloze camera-overgangen maakt en hoe je kan filmen vanuit originele perspectieven. Stuk voor stuk eenvoudige aanpassingen in de manier waarop je filmt, maar wel met een groot effect op het eindresultaat.

> Schrijf je in voor dit webinar

Hoe zet je je doelpubliek offline aan om online te praten over jouw organisatie, merk of evenement? Onze trainer Christophe Toye trekt zijn creatieve trukendoos open en verrast je met een pak creatieve voorbeelden van fysieke ingrepen om je publiek tot actie aan te zetten.

Van Instawalls over SelfieSpots tot Strava-segmenten en Smile Safari. Je ontdekt hoe je deze technieken toepast in je organisatie of waar je goodies kunt kopen. 

> Schrijf je in voor dit webinar

De tijd dat je rekruteren enkel deed via “annonces in de gazet” is voltooid verleden tijd. Ook de gloriedagen van de jobsites zijn voorbij. Communiceren over vacatures is lang geen eenrichtingsverkeer meer. Geen idee hoe je eraan begint? Veerle Van Aken toont je hoe je de juiste nieuwe collega’s of vrijwilligers vindt en hoe je vacatures door kandidaten gevonden worden op LinkedIn, Facebook en Instagram.

We prikkelen alvast je creativiteit met een pak goede voorbeelden van organisaties die scoren met hun rekruteringsacties.

> Schrijf je in voor dit webinar

Steeds meer organisaties lanceren hun eigen podcast. Misschien heb jij er ook al over nagedacht? Maar hoe valt jouw podcast op tussen als die andere?  

In deze Summer School gidst podcast-maker Jade Yorks je door de laatste trends op het vlak van podcasts. Houd ze in je achterhoofd en wees zeker dat je origineel uit de hoek komt bij je volgende podcastproject.

> Schrijf je in voor dit webinar

Ok, iedereen heeft ondertussen wel gemerkt dat berichten op sociale media met bewegende beelden meer weergaves, likes en reacties opleveren. Moet je daarvoor een kei worden in video? Nee. Gelukkig niet.

Aan de hand van 8 concrete tips leert Veerle Van Aken je hoe je visueel scoort met op je sociale media. Met tools als Canva, Giphy, Moovly,... maak je animaties in een handomdraai. Extra zichtbaarheid gegarandeerd!

> Schrijf je in voor dit webinar

Wie dacht dat enkel jongeren TikTok en Reels gebruiken, heeft het goed mis! Met deze relatief nieuwe sociale media kun ook jij scoren met jouw organisatie. Als je het creatief aanpakt natuurlijk. 

Geen inspiratie? Geen probleem! Dankzij de sprekende voorbeelden die TikTok-experte Lobke Gielkens op je afvuurt, ben ook jij geïnspireerd om je organisatie dit najaar te lanceren op TikTok en/of Reels en een extra boost te geven, wedden we?

> Schrijf je in voor dit webinar

Trafiek, trafiek, trafiek! Met SEO, SEA, berichten op sociale media en contentmarketing werf je bezoekers naar jouw online kanalen, maar hoe zuig je ze helemaal mee in je verhaal? Met welke woorden verander jij je je bezoekers in klanten? 

Jouw host Lobke leert je de kneepjes van het copywritersvak en inspireert je om je teksten scherper en wervender dan ooit te maken. Wedden dat je deze Summer School met één tekst terugverdient?

> Schrijf je in voor dit webinar

Officieel doet niemand het, officieus bezondigen we er ons allemaal wel eens aan. De truken van de foor, binnenwegeltjes en red flags van sociale media. Je krijgt het allemaal gebundeld in dit uurtje.

Je host Brecht Vanderstraeten nodigt enkele social media managers uit, voelt hen aan de tand en dwingt hen tot hun ultieme bekentenissen. Welke tricks gebruiken zij om te scoren? En euh, durf jij jouw zonden opbiechten? 

Er is maar een regel: what happens at de Summer School stays at de Summer School.

> Schrijf je in voor dit webinar

Schrijf je in

Een van deze sessies in jouw organisatie?

Al deze sessies kun je ook boeken voor jouw organisatie. Dus: wil je deze opleiding graag organiseren voor jouw collega’s op de werkvloer van jouw organisatie? Stuur ons dan een e-mail op info@ilikemedia.be en dan komen we langs. Of we zetten een webinar op. Alles kan.