Bootcamp Instagram (voor solo-ondernemers)

Een volledige dag werken aan jouw Instagram!

Inhoud

❗Deze opleiding wordt uitgesteld naar een latere datum. Interesse? Stuur een e-mail naar eb.aidemekili@ekbol en we gaan samen met jou op zoek naar een nieuwe datum zodat je er zeker bij kunt zijn. 

Als solo-ondernemer weet jij maar al te goed hoe belangrijk het is om in te zetten op de online zichtbaarheid van je zaak. Je droomt van een georganiseerde en consistente manier om jouw Instagram-profiel in te zetten. Alleen vind je er niet altijd de tijd voor?

Goed nieuws! Want op ons bootcamp krijg jij de kans om je eens een hele dag enkel te focussen op jouw Instagramstrategie

Samen met 11 andere solo-ondernemers ga je aan de slag met je smartphone. En dat onder de deskundige begeleiding van Instagram-experte Lobke Gielkens.

En wees gerust: doorheen deze dag hoef je zeker niet de hele tijd op een schermpje te zitten staren. Tussen de workshops word je verwend met ontbijt, een lekkere lunch, yoga-sessie en netwerkdrink.

Zo ziet je dag eruit:

9u00: Onthaal 

Maak kennis met de andere deelnemers tijdens een gezellig ontbijt. Met koffie, thee én een koffiekoekske

9u30: Workout 1: Zo word je zichtbaar op instagram

In het dorp weet iedereen wie je bent, maar kennen ze jou ook daarbuiten? In deze eerste workout leer je hoe je meer naamsbekendheid krijgt op Instagram.

Tijdens deze workshop leer je van Lobke hoe je content maakt die opvalt op Instagram en je als ondernemer verder doet groeien.

11u00: Workout 2: Instagram Reels maken doe je zo

Met video scoor je op Instagram. En dus leert Lobke je in deze workout hoe je Reels  professioneel inzet.  Je gaat meteen aan de slag en zet je ideeën om in een scenario. Daarna werk je toe naar een afgewerkte reel.

Je  krijgt tips over het formaat, de lengte en de opbouw van je video’s en leert ook hoe je je reels bewerkt als een pro. Oh, en wees gerust: daarvoor hoef je niet noodzakelijk je dansschoenen aan te trekken.

12u30: Lunch + yogasessie

14u00: Workout 3: Werk maken van je content(plan)! 

Tijd voor het echte werk! Je werkt je contentplanning voor Instagram uit voor de komende maanden onder begeleiding van social media coach Lobke

Zelf meteen foto’s of video’s maken? Ook dat kan natuurlijk! Je leeft je helemaal uit in onze photobooth.

16u30: Netwerkmoment met alle andere ondernemers 

We klinken op een geslaagde dag met een knabbeltje, glaasje én heel veel inspirerende babbels

18u00: Einde 

Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille.

Schrijf je in

Deze opleiding is momenteel niet gepland.

Deze opleiding in jouw organisatie?

Heeft jouw organisatie behoefte aan een serieuze boost op het vlak van communicatie? Wil je deze opleiding graag organiseren voor jouw collega’s op de werkvloer van jouw organisatie? Stuur ons dan een e-mail op eb.aidemekili@ofni.

Gerelateerde opleidingen