Laden Evenementen
Youtube voor jouw organisatie

Scoren op YouTube met jouw organisatie

7 juni 2021 | 13:30 - 16:30

Wist je dat in 2021 82% van al het internetverkeer video zal zijn? Dat YouTube – Na Facebook – het tweede meest gebruikte sociale netwerk is in Vlaanderen en dat 55% van de mensen een product op Google zoekt en dan naar YouTube surft voor meer informatie om dit product aan te kopen?

Een goed uitgewerkte merkaccount voor je video’s op YouTube kan dus niet meer ontbreken in jouw online strategie. Tijdens deze praktische opleiding zetten we je stap voor stap op weg om de YouTube-account van je organisatie uit te bouwen.

Wat moet er zeker wel en niet in de titel en beschrijving van je video’s staan? Waarop let je best als je een thumbnail maakt of instelt? En hoe ondertitel je vlot je video’s? 

Aan het einde van de opleiding krijg je een introductie over hoe je je video een boost kan geven met de advertentiemogelijkheden binnen YouTube en Google Ads. Afsluiten doen we met de statistieken. Hoe kun je in de toekomst zelf de impact van je video meten?

Na deze opleiding

  • Heb je de principes van videomarketing helemaal onder de knie
  • Kun je je eigen YouTube-merkaccount en video optimaliseren voor maximaal bereik
  • Weet je hoe je je video moet inzetten op verschillende platformen zodat mensen de weg vinden naar jouw merk/organisatie
  • Ben je in staat het succes van je video te meten
  • Ken je je weg tussen de verschillende advertentiemogelijkheden op het platform en welk formaat het beste past bij jouw doelen

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille.

Dienstverlenervoordekmo-p-828x240
  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
7 juni 2021
Tijd:
13:30 - 16:30
Prijs (excl. BTW):
€100,00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Webinar

Trainer

Leen Veldeman
Telefoon:
0499/482346
E-mail:
leen@ilikemedia.be