Laden Evenementen

Jezelf en je organisatie profileren op LinkedIn

10/12/2020 | 09:30 - 12:30

Wist je dat meer dan 3 miljoen Belgen een profiel hebben op LinkedIn? Het netwerk staat daarmee op de 4de plaats van meest gebruikte netwerken. En netwerken, daar gaat het om! LinkedIn is veel meer dan een rekruteringskanaal. Het is hét netwerkkanaal bij uitstek om jouw organisatie en jezelf online te profileren.

In deze opleiding leer je echt alle mogelijkheden van LinkedIn. We vertrekken vanuit het LinkedInprofiel, want de profilering van jouw organisatie is afhankelijk van z’n ambassadeurs. En dus van jou als medewerker.

Je leert stap voor stap je profiel te optimaliseren zodat het meer wordt dan je online CV. Meer nog: na deze opleiding heb ook jij een ‘All Star’ profiel!

We vergroten ons netwerk en gaan op zoek naar professionele connecties op verschillende manieren. Je leert ook goede updates of artikels maken.

Daarna gaan we aan de slag met LinkedInpagina’s. Hoe je deze tools inzet in je communicatie en je meer zichtbaarheid krijgt? Je ziet het in deze dagopleiding!

Deze opleiding bestaat uit 2 delen

  • deel 1: d0 10/12, 9u30-12u30 (webinar)
  • deel 2: di 15/12, 9u30-12u30 (webinar)

Na deze opleiding

  • Ken je het verschil tussen profielen, groepen en pagina’s
  • Weet je hoe je interessante connecties vindt, en hoe je netwerk uitbouwt
  • Weet je hoe je je profiel optimaliseert
  • Kun je een bedrijfspagina strategisch inzetten
  • Weet je hoe je goede updates en artikels maakt

Voor dit webinar gebruiken we Zoom als tool. Je ontvangt de deelnemerslink ten laatste 24 uur op voorhand. De opname kun je tot een week na het webinar herbekijken, voor mochten er sommige dingen niet helemaal duidelijk zijn.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille.

Dienstverlenervoordekmo-p-828x240
  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
10/12/2020
Tijd:
09:30 - 12:30
Prijs (excl. BTW):
€200,00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Online

Trainer

Veerle Van Aken
Telefoon:
0474/250875
E-mail:
veerle@ilikemedia.be