Laden Evenementen

I Like LinkedIn

10 december 2020 | 09:30 - 12:30

Wist je dat meer dan 3 miljoen Belgen een profiel hebben op LinkedIn? Het netwerk staat daarmee op de 4de plaats van meest gebruikte netwerken. En netwerken, daar gaat het om! LinkedIn is veel meer dan een rekruteringskanaal. Het is hét netwerkkanaal bij uitstek om jouw organisatie en jezelf online te profileren.

In deze opleiding leer je echt alle mogelijkheden van LinkedIn. We vertrekken vanuit het LinkedInprofiel, want de profilering van jouw organisatie is afhankelijk van z’n ambassadeurs. En dus van jou als medewerker.

Je leert stap voor stap je profiel te optimaliseren zodat het meer wordt dan je online CV. Meer nog: na deze opleiding heb ook jij een ‘All Star’ profiel!

We vergroten ons netwerk en gaan op zoek naar professionele connecties op verschillende manieren. Je leert ook goede updates of artikels maken.

Daarna gaan we aan de slag met LinkedInpagina’s. Hoe je deze tools inzet in je communicatie en je meer zichtbaarheid krijgt? Je ziet het in deze dagopleiding!

Deze opleiding bestaat uit 2 delen

  • deel 1: d0 10/12, 9u30-12u30 (webinar)
  • deel 2: di 15/12, 9u30-12u30 (webinar)

Na deze opleiding

  • Ken je het verschil tussen profielen, groepen en pagina’s
  • Weet je hoe je interessante connecties vindt, en hoe je netwerk uitbouwt
  • Weet je hoe je je profiel optimaliseert
  • Kun je een bedrijfspagina stragisch inzetten
  • Weet je hoe je goede updates en artikels maakt

Voor dit webinar gebruiken we Zoom als tool. Je ontvangt de deelnemerslink ten laatste 24 uur op voorhand. De opname kun je tot een week na het webinar herbekijken, voor mochten er sommige dingen niet helemaal duidelijk zijn.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
I Like LinkedIn
200,00
12 beschikbaar
1369445
DD
dagen
HH
uren
MM
min
SS
sec

Gegevens

Datum:
10 december 2020
Tijd:
09:30 - 12:30
Kosten:
€ 200
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Webinar

Trainer

Veerle Van Aken
Telefoon:
0474/250875
E-mail:
veerle@ilikemedia.be